creative night talks

Check Point in topul „Magic Quadrant for Mobile Data Protection” de la Gartner

Check Point® Software Technologies Ltd, liderul mondial în securitate internet, a anunţat că i-a fost recunoscută poziţia de top în ceea ce priveşte securitatea informaţiilor mobile, conform recentului Magic Quadrant for Mobile Data Protection de la Gartner.

„Credem că această poziţie reflectă viziunea şi capacitatea noastră de a oferi companiilor soluţii de protecţie a datelor simple şi sigure”, a spus Juliette Sultan, Head of Global Marketing, Check Point. „Produsele pentru criptarea datelor de la Check Point sunt preferate de către companiile din întreaga lume datorită scalabilităţii, uşurinţei în utilizare şi a managementului unificat cu securitatea punctului final de lucru”, a adăugat Sultan.

Pe lângă criptarea completă a discului (Full Disk Encryption) pentru calculatoarele care funcţionează pe bază de Windows, Mac OS X şi Linux, Check Point oferă clienţilor săi protecţie a porturilor şi a dispozitivelor media detaşabile prin Check Point Media Encryption, precum şi criptarea telefonului mobil. Soluţiile pot fi instalate independent sau ca parte a Check Point Endpoint Security, primul şi singurul agent unic din industrie care combină toate componentele critice pentru securitatea totală a punctului final de lucru. Produsele de criptare de la Cheeck Point sunt simplu şi uşor de instalat, fiind scalabile la cerinţele oricărui tip de organizaţie. Ele şi-au dovedit eficienţa în numeroase proiecte guvrnamentale şi în diferite industrii din întreaga lume. De asemenea, suportă cel mai amplu set de platforme.

Potrivit Gartner, „Liderii au produse care funcţionează foarte bine pentru clineţii Gartner în proiecte de mică şi mare amploare. Au strategii pe termen lung care urmăresc şi/ sau influenţează viziunea Gartner în ceea ce priveşte cerinţele de dezvoltare ale clienţilor. Liderii exercită presiune asupra echipelor de vânzări ale competitorilor şi forţează echipele tehnice ale acestora să urmeze direcţia pe care o trasează. Produsele lor de protecţie a informaţiilor mobile (MDP) sunt foarte cunoscute pe piaţă şi se regăsec frecvent pe listele scurte RFP”.

„Produsele pentru securitatea datelor de la Check Point le oferă companiilor siguranţa că informaţiile lor sunt protejate”, a spus Alberto Dosal, preşedinte şi CEO Compuquip Technologies. „Pe lângă cele mai bune capabilităţi de criptare din industrie, soluţiile Check Point necesită efort minim în ceea ce priveşte administrarea şi implicarea utilizatorului final, reducând astfel costurile operaţionale ale clienţilor”.

Poziţia de lider a Check Point în cadrul Mobile Data Protection se bazează pe evaluarea corespondenţei dintre viziune şi abilitatea de a o pune în practică. Magic Quadrant Research este o evaluare calitativă a unui număr de vendori dintr-o anumită piaţă. Mai multe informaţii despre soluţiile de securitate pe care le oferă Check Point puteţi afla accesând www.checkpoint.com/products/datasecurity/pc/index.html

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile pentru securitatea punctului final de lucru de la Check Point, vizitaţi: //www.checkpoint.com/products/endpoint_security/index.html.

Despre Gartner Magic Quadrant

Magic Quadrant este o marcă înregistrată a Gartner Inc. la 23 septembrie 2008 şi este refolosită cu permisiune. Magic Quadrant este o reprezentare grafică a unei pieţe la şi pentru o anumită perioadă de timp. Ilustrează analiza Gartner despre poziţia anumitor vendori pe o piaţă, în funcţie de criteriile definite de Gartner pentru aceasta. Gartner nu promovează niciun vendor, produs sau serviciu plasat în Magic Quadrant şi nici nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să aleagă doar vendorii plasaţi în categoria liderilor. Magic Quadrant este un instrument de cercetare şi nu este menit a fi un ghid specific de acţiune.

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), liderul mondial în soluţii de securitate internet, este singurul vendor care furnizează Total Security (Securitate Totală) pentru reţele, date şi puncte finale de lucru, unificate într-un singur cadru de management. Această abordare unică le oferă clienţilor Check Point protecţie desăvârşită împotriva tututor tipurilor de ameninţări, reduce complexitatea şi scade costurile de utilizare. Datorită arhitecturii sale dinamice Software Blade, Check Point oferă soluţii sigure, flexibile şi simple, care pot fi complet personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice de securitate ale oricărui tip de organizaţie sau mediu. Printre clienţii Check Point se numără toate cele 100 de companiii din Fortune 100 şi mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile. Soluţiile premiate ZoneAlarm de la Check Point protejează milioane de clienţi împotriva hackerilor, spyware-ului şi furtului de identitate.

Bucuresti, 11.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *