free download 78 travel guides written by experts

Check Point extinde linia de dispozitive UTM pentru afacerile mici si pentru sucursale

Noul Check Point UTM-1 130 oferă securitate enterprise completă cu management centralizat integrat într-un format desktop convenabil

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat extinderea liniei de dispozitive UTM-1 Total Security® cu noul model UTM-1 130™. Acesta oferă afacerilor mici şi sucursalelor un gateway de securitate complet pentru doar 3500 $. UTM-1 130 simplifică securitatea prin îmbinarea celor mai bune produse din industrie pentru firewall, VPN, prevenirea accesului neautorizat, antivirus, anti-spyware, filtrare URL, securitate web şi pentru securitatea mesageriei într-o singură soluţie la cheie, administrată central.

Atunci când se gândesc la opţiunile de securitate, întreprinderile mici şi sucursalele se confruntă cu două situaţii: fie sunt nevoite să aleagă o soluţie care le depăşeşte bugetul pentru a obţine securitate enterprise, fie sunt nevoite să compromită nivelul de securitate prin achiziţionarea unei soluţii mai ieftine. Dispozitivul UTM-1 130 este ideal pentru afacerile mici şi sucursalele cu cinci pâna la 75 de utilizatori, care necesită o aplicaţie pentru securitate în format desktop, de mică dimensiune.

„Partenerii şi clienţii noştri au cerut mult timp software-ul complet Check Point într-un pachet mai mic şi la un preţ mai scăzut pentru a se potrivi afacerii lor de dimensiuni mici şi sucursalelor”, a declarat Dr. Dorit Dor, vicepreşedinte pentru produse, Check Point. „Acum, afacerile nu trebuie să facă compomisuri şi pot beneficia de întreaga calitate a soluţiilor Check Point. UTM-1 130 oferă clienţilor o soluţie integrată, compactă şi dovedită, ce poate fi administrată local sau de la distanţă de la un sediu central”, a completat Dorit Dor.

La fel ca şi celelalte dispozitive Check Point UTM-1 Total Security, UTM-1 130 furnizează securitate maximă la un înalt nivel de performanţă, eliminând securitatea ca o reţea de blocaje şi permiţând clienţilor să crească în timp ce menţin un nivel optim de securitate. UTM-1 130 minimalizează costurile şi simplifică operaţiile cu acelaşi sistem de management de securitate integrat şi dovedit folosit în soluţiile enterprise de la Check Point. În plus, fiecare dispozitiv UTM-1 130 include actualizări de securitate complete, suport hardware şi suport pentru clienţi de până la trei ani.

Caracteristicile şi beneficiile Check Point UTM-1 130 Total Security cuprind:
– Securitate completă ce include firewall, VPN, prevenirea atacurilor, anti-virus, anti-spyware, filtru URL, securitate Web şi securitatea mesageriei.
– Nivel de performanţă înalt de 400Mbps pentru doar 3500 $ într-un format desktop convenabil.
– Managementul inclus permite atât administrarea locală, cât şi administrarea de la un centru prin Check Points SmartCenter® şi Provider-1®, simplificând managementul de securitate pentru instalarea şi optimizarea biroului.
– Actualizările de securitate ce întăresc nivelurile de securitate şi suportul oferit timp de trei ani asigură o durată lungă de folosire a dispozitivului.

„De obicei, sucursalele sau birourile mici, nu au aceleaşi resurse tehnice ca şi mediile de lucru mai mari”, a spus David Ellis, Director de E-Securitate şi servicii profesionale, Computerlinks. „În climatul economic dificil de astăzi, soluţiile de securitate unificate ajută companiile mici şi mijlocii să profite de costuri de capital scăzut, implementare şi mentenanţă. Această aplicaţie UTM le oferă aceeaşi securitate dovedită Check Point care protejează companiile de top, de la un singur dispozitiv de succes”, a completat David Ellis.

Pentru mai multe informaţii cu privire la dispozitivele Check Point UTM-1 Total Security şi noul model UTM-1 130, accesaţi link-ul: www.checkpoint.com/products/utm/index.html.

„Check Point UTM-1 130 rezolvă dilema cu care se confruntă întreprinderile mici şi sucursalele în alegerea unei soluţii de securitate accesibile ca preţ, cu niveluri de protecţie şi managementul centralizat de care au nevoie” a concluzionat Doris Dor.

Bucuresti, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *