Kinodiseea

Check Point extinde leadershipul in virtualizarea securitatii cu noua linie de aplicatii

Noile Check Point VSX-1 oferă posibilitatea companiilor, centrelor de date şi furnizorilor de servicii să-şi consolideze până la 150 de gateway-uri de securitate pe un singur dispozitiv

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea noii linii de dispozitive Check Point VSX-1™, care oferă afacerilor dispozitive dedicate pentru securitate virtualizată, pe mai multe straturi şi domenii. VSX-1 permite companiilor, centrelor de date şi furnizorilor de servicii să-şi consolideze până la 150 de gateway-uri de securitate cu firewall, VPN IPsec şi SSL, prevenirea atacurilor neautorizate, securitate VoIP şi filtrare URL pe un singur dispozitiv.

„Prin instalarea dispozitivelor VSX-1 şi consolidarea gateway-urilor de securitate, clienţii îşi consolidează utilizarea dispozitivului şi conservă energia, spaţiul şi răcirea fără a compromite securitatea. Totodată, îmbunătăţesc scalabilitatea şi eficienţa infrastructurii de securitate”, a declarat Dr. Dorit Dor, vicepreşedinte pentru produse, Check Point. „Cu ajutorul VSX-1, furnizorii de servicii îşi pot optimiza infrastructura de securitate prin rularea şi administrarea cerinţelor de securitate ale mai multor clienţi de la un singur dispozitiv”, a completat Dorit Dor.

Linia de dispozitive Check Point VSX-1 include trei modele. VSX-1 3070 permite până la 10 gateway-uri de securitate virtuală, throughput firewall de 4,5 Gbps şi throughput VPN de 1,1 Gbps. VSX-1 9070 suportă până la 150 de gateway-uri de securitate, are throughput firewall de 13,5 şi VPN throughput de 3,5 Gbps. De asemenea, VSX-1 9090 suportă până la 150 de firewall-uri. Totuşi, are throughput de 27 Gbps şi throughput VPN de 7 Gbps. Fiecare gateway virtual dintr-un dispozitiv VSX-1 furnizează cea mai bună protecţie de pe piaţă, asemeni gateway-urilor de securitate Check Point fizice, şi se integrează complet în consola de management central Check Point.

Caracteristicile şi beneficiile Check Point VSX-1 includ:
– Mediu de reţea complet virtualizat cu cele mai bune tehnologii din industrie pentru firewall, VPN, prevenirea accesului neautorizat şi filtrare URL.
– Consolidarea a cinci până la 150 de gateway-uri de securitate pe un singur dispozitiv dedicat economiseşte energie, spaţiu şi răcire, în timp ce creşte scalabilitatea.
– Managementul central permite gateway-urilor virtuale să fie administrate pe aceeaşi platformă ca şi gateway-urile de securitate fizice.
– Tehnologiile ClusterXL şi SecureXL asigură niveluri de performanţă înalte, failover integrat şi throughput multi-gigabit rezistent.

„Dispozitivul Check Point VSX-1 este soluţia de securitate virtuală pentru care am optat pentru reducerea costurilor de instalare, în timp ce livrăm cerinţele noastre”, a spus Parvinder Singh, Vicepreşedinte corporate şi şef servicii IT, Max New York Life Insurance Co. Ltd, India. „A fost investiţia potrivită pentru optimizarea costurilor IT”, a mai spus Parvinder Singh.

Pentru mai multe informaţii cu privire la VSX-1 accesaţi: www.checkpoint.com/products/vpn-1_power_vsx/index.html.

“Dispozitivele Check Point VSX-1 permit afacerilor să realizeze mai multe lucruri cu mai puţine resurse, oferindu-le o cale de a consolida sute de gateway-uri de securitate de cea mai bună calitate într-un singur dispozitiv”, a concluzionat Dorit Dor.

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *