free download 78 travel guides written by experts

Check Point Endpoint Security ofera criptarea intregului disc

pentru platforma Apple Macintosh OS X Snow Leopard

Check Point Full Disk Encryption pentru Macintosh OS X Snow Leopard permite afacerilor să îşi securizeze datele în medii cu platforme mixte

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea Check Point Full Disk Encryption™ pentru Mac OS X 10.6 Snow Leopard – o soluţie, lider de piaţă, pentru criptarea întregului disc, cu autentificare pre-bootare pentru a sprijini sistemele de operare Mac. Check Point Full Disk Encryption îmbunătăţeşte securitatea datelor şi suportă mai multe platforme ale utilizatorului final decât orice altă soluţie de pe piaţă de la sisteme bazate pe Mac OS X, Windows, Linux şi Vmware, până la smartphone-uri şi PDA-uri ce utilizează Symbian, Windows Mobile, Palm.

Check Point Full Disk Encryption simplifică instalarea şi managementul securităţii punctului final de lucru prin criptarea automată a conţinutului complet al hard drive-ului, inclusiv a sistemului de operare şi a fişierele existente, temporare sau şterse din sistem. Acest nivel nou de protecţie securizează companiile împotriva accesului neautorizat la informaţii sau împotriva atacurilor la reţea chiar dacă hard drive-ul este transferat fizic la alt calculator. Acum, cu suportul pentru Snow Leopard, Check Point oferă posibilitatea clienţilor de a-şi securiza diferite sisteme de operare, îmbunătăţind semnificativ implementarea şi utilizarea criptării întregului disc în medii mixte. De asemenea, criptarea Check Point Full Disk Encryption oferă capabilităţi centralizate de instalare, management şi logare pentru a simplifica administrarea regulilor de securitate, pentru a îmbunătăţi respectarea acestora şi pentru a reduce TCO-ul (costurile totale ale utilizatorului).

“Companiile trebuie să asigure acelaşi nivel de securitate a punctului final de lucru în toată organizaţia”, a spus Ben Khoushy, Vicepreşedinte pentru produse de securizare a punctului final de lucru, Check Point. “Acum, cu suportul pentru Snow Leopard, Check Point Full Disk Encryption oferă clienţilor o singură soluţie pentru toate tipurile de sistem. Aceasta este uşor de instalat şi administrat, îmbunătăţind astfel per ansamblu securitatea punctului final de lucru”, a completat Khoushy.

Check Point Full Disk Encryption se potriveşte oricărei organizaţii şi este verificată prin instalări în industriile importante şi agenţiile guvernamentale din întreaga lume. În plus, Check Point Full Disk Encryption a fost premiată cu cele mai importante certificări de securitate – inclusiv Criteriile Comune Internaţionale EAL4, FIPS-140-2 şi BITS — astfel făcând posibilă respectarea rapidă a regulilor şi regulamentelor globale de protejare a datelor private.

Indiferent de sistemele de operare folosite în reţea, clienţii beneficiază de tehnologia de criptare puternică şi de cea mai bună securitate a informaţiilor de la Check Point, companie recunoscută de către Gartner Magic Quadrant timp de nouă ani consecutiv ca lider pentru protecţia datelor mobile.

“Mai mult de 85% dintre angajaţii noştri folosesc Mac OS X ca principală platformă pentru desktop şi notebook”, a spus Allen Hancock, Preşedintele Mac Consulting Group, Inc. “Stabilitatea şi flexibilitatea Check Point Full Disk Encryption au fost beneficii cheie în administrarea uşoară a mediului nostru de lucru, fără a compromite nivelul de securitate a punctului final de lucru pentru orice sistem de operare pe care îl avem. Acum putem să facem schimb de informaţii fără întrerupere, ştiind că datele clienţilor sunt în siguranţă.”

Soluţia Full Disk Encryption premiată de la Check Point oferă companiilor caracteristici şi beneficii ce includ:
– Autentificarea pre-bootare necesită username şi parolă înainte ca sistemul de operare să se încarce. Astfel, securitatea este crescută. De asemenea, Check Point Full Disk Encryption oferă opţiuni de autentificare în funcţie de mai mulţi factori cum ar fi Smart Carduri sau token-uri bazate pe certificat.
– Secure Remote Help oferă utilizatorilor opţiuni de ajutor de la distanţă şi suport de la distanţă pe internet pentru token-urile de acces şi parolele pierdute.
Single User Interface simplifică instalarea, administrarea şi integrarea, oferă multiple opţiuni de limbă pentru instalări globale. Operaţiunea automată şi transparentă are efect minim asupra productivităţii utilizatorilor finali.
Central Management and Logging permite îmbunătăţirea centrală a regulilor de securitate şi logare pentru a răspunde la cererile tot mai mari de respectare a acestora. Managementul central al configurării scade TCO-ul.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *