Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) a ales Golin drept partener in Romania

Golinpentru activitățile de PR

Golin România se va ocupa de comunicarea activităților Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) în România, agenția fiind declarată câștigătoarea unui proces de selecție organizat de companie. Golin va fi responsabilă pentru dezvoltarea și implementarea tuturor activităților cu mass media, precum și de organizarea și coordonarea evenimentelor CIMA în România.

„Propunerile de PR venite din partea Golin au fost în concordanță cu planurile noastre de dezvoltare. Am apreciat înțelegerea cuprinzătoare și în profunzime a publicului țintă pentru CIMA, precum și strategia comprehensivă și tacticile creative propuse”, spune Krzysztof Kmuk, Emerging Markets Development Manager, CIMA

„CIMA este cea mai importantă și cea mai mare organizație din lume de profesioniști care activează în contabilitatea de management. Suntem încântați că am fost selectați ca parteneri de comunicare ai CIMA în România. Obiectivul nostru este acela de a ajuta compania să ajungă la un număr cât mai mare de profesioniști din România, consolidându-și astfel poziția în piața locală. Privim către acest parteneriat cu responsabilitate și hotărâre”, adaugă Monica Botez, Managing Partner, Golin România.

Expertiza comunicării corporate a Golin s-a dezvoltat permanent în ultimii ani, agenția fiind partener de comunicare cu importante companii locale și internaționale. Mai mult, campaniile implementate pentru acestea au fost recompensate cu numeroase premii și distincții.

Cu peste 227.000 de cursanți și membri în 179 de țări, CIMA oferă calificare profesională în contabilitatea de management, cu scopul de aduce un aport la succesul oamenilor și afacerilor în sfera publică sau privată.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *