metalshow

Charlie XCX urca pe scena cu Katy Perry si lanseaza si un nou album

Nominalizata de EMA la categoria “Best New Artist”, Charli XCX este pe val, iar viitorul suna din ce in ce mai bine pentru artista in varsta de 22 de ani.

Charli XCX a anuntat data lansarii albumului “Sucker” care va putea intra in playlist-urile publicului din lumea intreaga incepand cu 26 ianuarie 2015. Publicul american va avea acces la noul album inca de anul acesta, din 16 decembrie.

Pana atunci, pe 12 octombrie, vom putea asculta primul extras pe single “Break the rules” pe contul de SoundCloud al artistei: https://soundcloud.com/charlixcx/charli-xcx-break-the-rules/s-9KWS0.

Charli XCX s-a remarcat cu hitul “Boom Clap” care i-a adus si o nominalizare pentru “Best Push” la EMA, pe langa cea de “Best New Artist”. De asemenea, piesa se mentine pe primul loc pentru a treia saptamana la rand in American Top 40, iar single-ul a castigat deja un disc de platina in SUA. Mai mult decat atat, artista a fost aleasa de Katy Perry pentru a o insoti in turneul European care va avea loc in februarie.

Bucuresti, 25.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *