free download 78 travel guides written by experts

Charlie Sheen si celebrul sitcom “Doi barbati si jumatate” vin,

din 17 martie, la Universal Channel

Universal Channel aduce și mai multă comedie! Cunoscutul sitcom Doi bărbați și jumătate, recompensat cu numeroase premii de prestigiu, începe la Universal Channel luni, 17 martie, de la ora 17:00. De luni până vineri, de la ora 17:00, vom putea vedea câte două episoade ale serialului. Așadar, pe lângă miercurea comediei, când sunt difuzate serialele Teoria Big Bang (miercurea, de la ora 22:00) și Mike și Molly (în continuare, de la ora 22:30), Universal Channel vă aduce zâmbetul pe buze cu Doi bărbați și jumătate, unul dintre cele mai de succes sitcom-uri cult ale ultimei decade.

Charlie Harper (Charlie Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în garaj şi succes la femei. Stilul lui relaxat de viaţă din Malibu este întrerupt de apariţia fratelui său înţepat, Alan (Jon Cryer), care este pe cale să divorţeze, şi a fiului lui de 10 ani, Jake (Angus T. Jones), care se mută la el. Pentru a complica şi mai mult situaţia, în schemă apar Evelyn (Holland Taylor) – mama egocentrică şi obsedată de control a celor doi fraţi, Judith (Marin Hinkle) – soţia lui Alan, care ar putea fi lesbiană şi Rose (Melanie Lynskey) – o simpatică vecină care a avut o aventură cu Charlie şi care e hotărâtă să rămână în viaţa lui cu orice preţ. În ciuda înstrăinării dintre ei, Charlie şi Alan au ceva în comun: amândoi ţin la Jake şi vor tot ce-i mai bun pentru puşti. Fraţii sunt de acord să-l crească împreună pe Jake şi cei doi bărbaţi şi jumătate au, astfel, parte împreună de aventuri care mai de care mai amuzante.

Cunoscutul sitcom a avut două nominalizări la Globurile de Aur și a câștigat de mai multe ori trofeul Primetime Emmy. Doi bărbați și jumătate a devenit celebru și datorită melodiei principale de pe coloana sonoră a producției – Men, men, men… – care, însă, nu este interpretată de actorii din distribuție.

Așadar, nu uitați: din 17 martie, la Universal Channel începe sitcom-ul Doi bărbați și jumătate. Câte două episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:00.

Bucuresti, 26.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *