free download 78 travel guides written by experts

Chapter 4 Romania, agentia cu cea mai rapida ascensiune in industria de PR

Chapter 4 România este agenția de PR cu cea mai rapidă ascensiune din România, conform studiului care evaluează performanța în industria de PR realizat de revista BIZ și Unlock Market Research. Studiul a pus în balanță informații despre performanța financiară și indicatorii de imagine a 36 de agenții din piața locală de profil.

„Am deschis agenția într-un birou cu doar un laptop și un telefon mobil. Între timp, ne-am crescut echipa la șase colegi și ne-au trecut prin mână peste cincizeci de clienți și nenumărate proiecte. Ne bucurăm mult pentru recunoașterea primită și le mulțumim tuturor clienților noștri pentru încredere și pentru echipa excelentă pe care o facem împreună cu fiecare dintre ei”, a spus Raluca Ene, Managing Director Chapter 4 România.

După mai puțin de trei ani de la lansare, conform studiului Unlock Market Research, Chapter 4 România a intrat direct pe locul 15 în top 20 cele mai bune agenții de pe piață, clasamentul reflectând mixul de rezultate financiare ale agențiilor cu percepția acestora în rândul celor mai importante companii-client din piață. De asemenea, Chapter 4 România a fost a doua agenție după creșterea cifrei de afaceri în 2013 comparat cu 2012 și pe locul 7 în ceea ce privește profitabilitatea obținută în 2013 (profitul raportat la numărul de consultanți din echipă).

Conform rezultatelor financiare înregistrate în 2013, Chapter 4 România a fost subsidiara cu cea mai rapidă creștere din rețeaua regională Chapter 4 Group. Acest fapt a contribuit, în această primăvară, la primirea titlului de „Eastern European Consultancy of the Year” obținut de Chapter 4 Group din partea The Holmes Report, cea mai importantă sursă de știri și informații pentru profesioniștii din relații publice din lume, surclasând finaliști ca Ewing, Grayling, MSLGroup și 24/7.

Bucuresti, 16.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *