free download 78 travel guides written by experts

Chapter 4 este cea mai buna retea de comunicare din Europa de Est

Rețeaua Chapter 4 a primit titlul de „Eastern European Consultancy of the Year” din partea The Holmes Report, cea mai importantă sursă de știri și informații pentru profesioniștii din relații publice din lume. Chapter 4 a câștigat titlul în fața finaliștilor Ewing, Grayling, MSLGroup și 24/7. Chapter 4 România, subsidiara locală a rețelei regionale, unic reprezentant al Burson-Marsteller pe piața locală și parte din GMP Group, a fost agenția cu cea mai rapidă creștere din rețea, atât ca business, cât și ca număr de clienți și proiecte desfășurate în ultimul an, contribuind semnificativ la acordarea acestei distincții.

Paul Holmes, cel mai apreciat analist de relaţii publice din lume şi CEO The Holmes Report Group, a motivat pe The Holmes Report alegerea făcută: „De la lansarea sa în 2010, Chapter 4 a demonstrat că este un jucător important în Europa de Est, realizând campanii în regiune coordonate de la sediul central din Viena, ca și din celelalte birouri Budapesta (Ungaria), Belgrad/Podgorica (Serbia & Muntenegru), Sarajevo (Bosnia & Herzegovina), București (România), Sofia (Bulgaria)și Scopje (Macedonia). Cu o rată de creștere anuală a business-ului de 40%, rețeaua și-a consolidat o listă impresionantă de clienți care include HP, Ericsson, Schneider Electric, SAP, Dr. Oetker, Reed Exhibitions, WWF, Siemens, Swiss International Air Lines și AbbVie. Realizările din ultimul an includ o campanie de creștere a gradului de conștientizare în ce privește contracepția de urgență pentru Gedeon Richter, o campanie de CSR pentru cosmeticele Revelique și lansarea unui sistem de măsurare propriu numit Brands4ever, care evaluează legătura emoțională dintre branduri și consumatori”.

Înființată cu doi ani în urmă, Chapter 4 România și-a consolidat anul trecut portofoliul de clienți și de proiecte.

„În 2013, biroul de la București al Chapter 4 și-a dublat cifra de afaceri și și-a crescut profitul de peste patru ori, agenția noastră finalizând anul trecut cu un portofoliu de 10 clienți activi și peste 30 de campanii și proiecte implementate”, a spus Raluca Ene, Managing Director, Chapter 4 România.

The Holmes Report a acordat titlul Consultancy of the Year pentru 12 categorii regionale, după ce finaliştii categoriilor au fost selectaţi din rândul a 100 companii participante în cadrul Consultancy Report Card din regiunea EMEA.

Premiul va fi oferit pe 20 mai în cadrul Galei Sabre Awards de la Londra.

Despre Chapter 4 România

Chapter 4 România, parte a GMP Group, este subsidiara locală a rețelei regionale Chapter 4 Group cu sediul la Viena și desfășoară activități de relații publice și comunicare de marketing în regiunea Europei Centrale și de Sud-Est (CEE/SEE). Chapter 4 este reprezentantul exclusiv al Burson-Marsteller, una dintre cele mai importante rețele de relații publice și de comunicare din lume, fondată în 1953, cu sediul central la New York.

Chapter 4 România are o experiență extinsă în corporate și brand PR, employer branding, relații cu presa și evenimente pentru companii din domenii precum IT&C, FMCG și farma, transporturi, casă & grădină, retail. Printre clienții agenției se numără: Ixia, Ericsson, Plaut, Gedeon Richter, Farmec, Lufthansa, DB Schenker, Lactalis.

Bucuresti, 06.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *