free download 78 travel guides written by experts

Chainsaw Europe Studio anunta lansarea noului departament de online

Studioul de post-producţie Chainsaw Europe, una dintre cele mai active companii de post-producție audio-video din România, lansează noul departament de online. Această nouă structură răspunde cererii tot mai mari de conținut video online, venită atât de pe piața locală, cât și internațională.

ChainsawEurope, unul dintre cele mai mari studiouri din România, vine în întâmpinarea provocărilor actuale ale pieței advertisingului, marcate de un ritm rapid de schimbare, tendinței de globalizare a producției și de promovare a domeniului online.

"Sunt mândru de această nouă realizare și bucuros că echipa Chainsaw și-a unit forțele pentru lansarea noului departament. Prin crearea acestei noi structuri răspundem cerințelor partenerilor noștri și facem toate demersurile pentru a satisface nevoile tuturor cliențior”, a declarat John M. Florescu , fondatorul Chainsaw Europe.

În perioada 2012 – 2013, Chainsaw a produs o serie de proiecte online pentru clienți importanți precum Chio Chips, Raiffeisen Bank, P & G și alții. Aceste producții online, variază atât din punct de vedere al duratei, cât și al bugetelor, Chainsaw oferind soluții avantajoase pentru fiecare proiect în parte.

Chainsaw beneficiază de o poziționare privilegiată prin prisma experienței și de o expertiză vastă care îi permite utilizarea tehnologiei de ultimă oră și încheierea unor parteneriate avantajoase cu experți din domeniu.

Bucuresti, 12.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *