free download 78 travel guides written by experts

CEU Business School va fi prezenta la Arenele Carierei si RIUF

CEU Business School, cea mai buna scoala de afaceri din regiune si singura din aceasta zona ce se regaseste in analizele educationale ale prestigioasei publicatii Financial Times, va fi prezenta in cadrul a doua evenimente educationale si de cariera ce vor avea loc la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. Va invitam sa ne vizitati in cadrul acestor evenimente pentru a afla mai multe informatii despre programele educationale ale CEU Business School.

Intre 30 martie si 1 aprilie, CEU Business School va fi prezenta in cadrul evenimentului Arenele Carierei, unde vor fi prezenti de asemenea peste 60 dintre cei mai cautati angajatori ce activeaza in Romania si ce doresc sa recruteze tinere talente. Numarul de participanti la eveniment este estimat la peste 7.000 de tineri profesionisti ce doresc sa isi accelereze ascensiunea in cariera, fie prin implicarea in cadrul unor programe educationale si de training, fie prin schimbarea locului de munca pe baza ofertei de peste 400 de anunturi ce vor fi publicate in cadrul evenimentului.

Intre 1 si 2 aprilie, CEU Business School va fi prezenta in cadrul Romanian International University Fair (RIUF), eveniment in cadrul caruia vor fi prezente peste 100 de universitati prestigioase din peste 15 tari. RIUF estimeaza un aflux de peste 15.000 de participanti, tineri ce doresc sa urmeze programe educationale de valoare in cadrul universitatilor de renume international, atat la nivel universitar, cat si post universitar.

CEU Business School este singura institutie de invatamant superior din Europa Centrala si de Est ce se regaseste in clasificarile prestigioasei publicatii Financial Times, programul de Executive MBA al CEU Business School aflandu-se pe locul 16 in lume si 7 in Europa, fiind in acelasi timp pe primul loc in lume ca si dimensiune internationala a experientei cursurilor.

CEU Business School a fost infiintata in anul 1988 de un grup de lideri vizionari, printre acestia numarandu-se filantropul George Soros si antreprenorul Sandor Demjan. In primii 15 ani a fost cunoscuta sub numele de IMC (International Management Center) si a fost prima institutie de invatamant superior din regiune ce oferea programe educationale de tip MBA. De la inceput, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale la aceeasi calitate cu a institutiilor similare din Vestul Europei sau America de Nord, pastrand in acelasi timp valorile extrase din economiile aflate in dezvoltare in aceasta regiune. In 2002, IMC a devenit parte integranta a Central European University, sub numele de CEU Business School, ramanand insa o institutie independenta atat din punct de vedere juridic, cat si financiar.

Pentru mai multe informatii:

Daniel Secareanu
Senior Manager of Graduate Programs
+40 723 513518
secareanud@ceubusiness.com
//www.ceubusiness.com

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *