Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CES 2017: Samsung Electronics aduce inovații care vor îmbunătăți felul în care oamenii trăiesc, muncesc și se distrează

În cadrul evenimentului de presă ce a avut loc la Consumer Electronics Show 2017 din Las Vegas, Samsung Electronics a prezentat viziunea sa pentru 2017 și inovațiile care vor aduce utilizatorilor cele mai bune experiențe pe care le-au avut până acum. Cele mai importane anunțuri ale companiei au fost despre noile televizoare QLED, sistemul de spălare FlexWash™ + FlexDry™, dar și actualizări pentru ceasul inteligent Gear S3.

„În ciuda unor provocări, am făcut pași importanți în 2016, câștigând cotă de piață pe segmentele TV, electrocasnice pentru acasă, dispozitive purtabile și smartphone.    Ascultându-ne consumatorii și construind pe moștenirea noastră în ceea ce privește inovația, prezentăm aici viziunea noastră asupra viitorului, ce are ca principali piloni produsele conectate și serviciile care pun nevoile utilizatorilor pe primul plan.” a declarat Tim Baxter, președinte și director operațional Samsung Electronics America.


QLED, cele mai noi televizoare Samsung

Samsung a prezentat noile televizoare QLED de 75 de inci, seria Q8C, cu tehnologia avansată Quantum dot, noul material metalic adăugat în nano particulele semiconductoare oferind un mix perfect de luminozitate și culoare. Noile televizoare QLED se remarcă prin imaginea clară și realistă ce poate fi vizionată indiferent de luminozitate și unghi de vizualizare.

Noile televizoare Samsung QLED setează un nou standard, atât prin eficiența iluminării, cât și prin spectrul de culori mai bogat ca până acum. Acesta dispune de un nivel intens de negru, redarea integrală a densității culorilor acoperind cu precizie spectrul DCI-P3 și o luminozitate HDR optimă, cuprinsă între 1.500 și 2.000 de niți. De asemenea, design-ul ecranului reduce reflexia, oferind aceste performanțe indiferent de poziția de vizionare a utilizatorului.

Noile elemente de design îmbunătățesc și mai mult experiența de utilizare a modelelor QLED TV. Cablul optic aproape invizibil rezolvă problema aglomerării din jurul televizorului. În plus, sistemul de prindere în perete face instalarea mai ușoară și mai simplă decât până acum. Nu în ultimul rând, cei care doresc mai multe opțiuni de instalare au la dispoziție două standuri – Gravity și Studio, dacă nu doresc montarea televizorului pe perete.

Samsung a prezentat, de asemenea, și planuri detaliate pentru oferirea unei experiențe integrate celor care utilizează mai multe produse.  Lansată anul trecut, telecomanda Samsung One a fost îmbunătățită pentru a fi compatibilă cu și mai multe produse și pentru a oferi servicii de recunoaștere vocală mai multor funcții Smart TV. Noua aplicație Smart View – disponibilă pentru Android și iOS, oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea direct pe telefon accest la SmartHub.

Samsung a lansat, de asemenea, Lifestyle TV, un design subțire și o abordare artistică. Noul televizor păstrează designul unui tablou atunci când este montat pe perete. În plus, acesta dispune de un cablu aproape invizibil, care nu mai restricționează instalarea în oricare dintre camerele casei. Lifestyle TV a primit Premiul pentru Inovație 2017 la CES și va fi lansat în a doua parte a anului.

Totodată, Samsung a prezentat și linia de produse audio-video pentru acasă, inclusiv noul Soundbar Sound+, cu subwoofer încorporat, boxa wireless H7 și cel mai nou Blu-ray player UHD. Toate produse dispun de funcții premium, sunt ușor de integrat cu alte dispozitive și oferă o experiență intuitivă de utilizare. Sounbar-ul și boxa wireless dispun de tehnologie UHQ de 32 biți.

Flexibilitate fără precedent acasă

Samsung a prezentat o nouă gamă de electrocasnice care oferă cu adevărat mai multă flexibilitate și mai multe opțiuni de gătit, curățenie sau conectare.

Samsung a prezentat FlexWash™ + FlexDry™, ce răspunde nevoilor familiilor ocupate. FlexWash™ are o cuvă frontală cu o capacitate de 0,14 m3, cea mai mare din clasa¹ sa, potrivită pentru volume mari de rufe. La această capacitate se adaugă un compartiment de 0,03 m3, ce poate fi folosit atunci când sunt spălate cantități mai mici, separat de încărcătura principală. Ambele compartimente pot funcționa separat sau simultant cu ajustări diferite.

FlexDry™ poate spăla cantități mari de rufe în timp ce usucă haine delicate. Potrivită pentru haine sau eșarfe din mătase, zona de uscare pentru haine delicate ajustează căldura automat, în funcție de țesătura pusă la uscat.

Angajamentul Samsung de a investi în categorii în care expertiza și inovația pot ușura viețile utilizatorilor a fost transpus în noua linie de electrocasnice încorporabile. Aceasta include un cuptor cu microunde ce poate fi montat în perete, o mașină de spălat vase îmbunătățită și o linie de frigidere premium.

Samsung a anunțat de asemenea Family Hub 2.0, noua generație de frigidere care a fost deja recompensată cu premii. Având la bază modelul Family Hub 1.0, lansat anul trecut, gama Family Hub 2.0 se extinde de la patru la 10 modele de frigidere, astfel că utilizatorii pot alege produsul care se potrivește cel mai bine în propriile bucătării. Acestea dispun de o serie de aplicații care ajută familiile să rămână conectate, să administreze alimentele din frigider și să acceseze funcții de divertisment direct pe ecranul tactil LED de 21,5 inci. Pentru mai multă ușurință, tehnologia de comenadă vocală a fost integrată în mai multe aplicații Family Hub 2.0.

¹ În funcție de dimensiunile produsului.

One Comment

  • Zelist Blog » Blog Archive » 05 – 11 ianuarie 2017 – Saptamana in Social Media

    […] mil. $ disponibile pentru startup-urile care dezvolta produse din zona tehnologiilor emergente. Samsung Electronics aduce inovatii care vor imbunatati felul in care oamenii traiesc, muncesc si se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *