free download 78 travel guides written by experts

CERESIT CERETHERM

Know-how si buna dispozitie la CEX Antreprenor

Targul International Construct Expo – Antreprenor 2006 marcheaza pentru compania Henkel Bautechnik Romania cea de-a VI-a participare. Standul CERESIT CERETHERM, situat in Pavilionul Central, la etajul I, ofera vizitatorilor posibilitatea de a intra in contact direct cu sistemul de termoizolatie Ceresit Ceretherm, despre care specialistii companiei vor oferi informatii complete si consultanta pe parcusul intregului eveniment.

Metodele corecte de izolare a locuintei, aspecte tehnice specifice termodiagnosticarii, precum si avantajele sistemului de termoizolatie Ceresit Ceretherm sunt cateva dintre subiectele care vor fi dezbatute zilnic in cadrul workshop-urilor organizate in stand, intre orele 13.00-16.00, impreuna cu specialisti din cadrul Asociatiei Auditorilor Energetici – AAEC.

Sistemul de termoizolatie Ceresit Ceretherm foloseste ca material termoizolant polistirenul expandat si ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a realiza o economie considerabila, costurile de incalzire scazand cu pana la 30% in cazul folosirii acestui sistem de termoizolatie. Investitia se amortizeaza astfel in trei ani, iar durata de viata a termoizolatiei este de 30 de ani. La acestea se adauga si avantajele legate de refacerea fatadei si pastrarea detaliilor arhitectonice, mentinerea unei greutati reduse, care nu afecteaza structura de rezistenta a cladirii, posibilitatea mascarii eventualelor fisuri ale peretilor, precum si o aplicare usoara a materialelor.

In cadrul Targului International CONSTRUCT-EXPO Antreprenor 2006, la standul CERESIT CERETHERM vor avea loc zilnic demonstratii si explicatii practice pentru produsele din componenta sistemului de termoizolatie.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *