free download 78 travel guides written by experts

Cercul se restrange la X Factor

Cheloo şi Delia au pierdut câte un concurent în prima gală!

Spectacol total duminica aceasta pe scena X Factor! Voci senzaţionale, interpretări live, coregrafie de top, imagine de superstar şi prezenţă scenică, pe scurt prima gală X Factor. Ieri seară, sute de mii de români au fost cu ochii pe ei, o experienţă incredibilă pentru cei 15 concurenţi care au trăit emoţiile unei competiţii extrem de dure. După miezul nopţii, în direct, învingătorii au savurat victoria, în timp ce doi dintre concurenţi şi-au luat rămas bun de la titlul de X Factor şi fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro. Publicul, un jurat cu vot decisiv, a dat primul verdict: R Familly va părăsi competiţia, iar ultimii doi în ierarhie, Iulia Glăvan şi Station 4, vor intra în duel. Următorul vot decisiv a aparţinut de această dată juraţilor, mai exact lui Dan Bittman, care le-a dat şansa celor Station 4 să-şi continue drumul în concurs, Iulia Glăvan părăsind supershowul în prima gală. În acest moment, Dan Bittman este singurul jurat a cărui echipă este completă, în timp ce câte un concurent din categoriile mentorilor Delia şi Cheloo a părăsit competiţia.

"All the single ladies" – Beyonce (Red), "Whataya want from me" – Adam Lambert (Raduly Botond), "Playing with fire" – Paula Seling & Ovi (2B), "Somebody that I used to know" – Gotye (Nord X), "Use Somebody" – Kings of Leon (Station 4), acestea au fost doar câteva dintre hiturile care au răsunat ieri live pe scena X Factor în interpretarea concurenţilor. De la rock la pop, de la sensibilitatea lui Ioan Man ("Only Girl" – Rihanna, varianta Boyce Avenue), a lui Nadir Tamuz ("Breakeven" – The Script) sau a lui Dragos Udilă ("Haven’t met you yet" – Michael Buble) la răguşeala din vocea lui Tudor Turcu ("How you remind me" – Nickelback) sau la forţa cu care Ioana Anuţa ("Do it like a dude" – Jessie J) sau Natalia Selegean ("Born this way" – Lady Gaga) şi-au interpretat piesele, scena X Factor a găzduit ieri o adevărată desfăşurare de forţe, de voci incredibile, de apariţii memorabile. Cu siguranţă, cei de acasă au fost cuceriţi de vocea puternică a Iuliei Manolache şi de întregul spectacol pus în scenă pe celebra piesă "Set fire to the rain" – Adele sau de Tudor Toduţ care s-a lăsat purtat pe braţe interpretând "Viva la vida", piesa celor de la Coldplay.

Tot duminica aceasta pe scena X Factor a urcat Alesha Dixon, o cântăreaţă cu o voce extraordinară şi mişcări pe măsură. Celebra piesă “The Boy Does Nothing” a incins atmosfera, concurenţii având chiar sub ochii lor un exemplu de posesor de factor X, un artist internaţional care a cucerit topurile. Întrebată la care dintre juraţii din România s-ar vedea în echipă, Alesha a răspus prompt "the foxy lady, of course” arătând către “vulpiţa” Delia.

Duminică, noi provocări îi aşteaptă pe concurenţii X Factor, iar pe lângă interpretările de senzaţie din competiţia pentru fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro, cei de acasă se vor bucura de prezenţa unui alt invitat special. Este vorba despre Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *