free download 78 travel guides written by experts

Cerbul de Aur junior la TVR 3

În pragul desfăşurarii Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, TVR 3 aduce în atenţia telespectatorilor Festivalul de Muzică Pop pentru Copii, Cerbul de Aur Junior. Acesta se va desfăşura în perioada 6-9 august 2009 la Piatra Neamţ.

Cei 67 de concurenţi vor evolua pe grupe de interpretare: grupa I (5-7 ani), grupa a II-a (8-10 ani), grupa a III-a (11-13 ani), grupa a IV-a (14-17 ani), grupuri vocale mici şi grupuri vocale mari. Premierea va avea loc în data de 9 august.

Copii înscrişi în competiţie vor avea parte de un concurs Miss şi Mister Festival şi de o petrecere în jurul unui foc de tabără, care va avea loc după ultima seară de concurs. Special pentru acest eveniment a fost amenajat Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ.
Selecţia concurenţilor a fost făcută în perioada februarie – aprilie 2009, în urma preselecţiilor zonale din 13 oraşe ale României şi a semifinalei desfăşurate la Bucureşti.  În concurs sunt înscrişi şi 3 copii din Republica Moldova.

Pe scena festivalului vor susţine recitaluri: D&D, Alexandra Ruge, Alina Eramia, Andreea Cernica, Sophia, Ştefan Atargovitoaie şi Mihai Trăistariu.

Festivalul Cerbul de Aur Junior, ce va fi prezentat de Irninis Miricioiu şi Bogdan Ghiţulescu, îl are ca preşedinte de onoare pe Alexandru Arşinel. Directorul festivalului este Dan Dimitriu, iar directorul artistic, Vasile Muraru.

 Organizatorii festivalului sunt TVR 3, Asociaţia Rainbow Music, Primăria Oraşului Piatra Neamţ şi Consiliul Judeţean Neamţ.

Bucuresti, 03.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *