metalshow

CEO-ul Saxo Bank a deschis ziua de tranzactionare NASDAQ

Saxo Bank oferă tuturor clienților comision 0% pentru tranzacționarea celor mai populare 10 companii listate la NASDAQ.

Kim Fournais, co-fondatorul și co-președintele Saxo Bank, lider în online trading și specialist în investiții, a sunat clopoțelul ce anunță deschiderea zilei de tranzacționare la NASDAQ. Momentul, foarte important în sine, marchează și un eveniment special pentru toți clienții Saxo Bank: toată săptămâna Recunoștinței, comisioanele vor fi 0% pe tranzacționarea următoarelor acțiuni și CFD-uri NASDAQ:
· Apple Inc.
· Google A & C Shares
· Facebook Inc.
· Yahoo Inc.
· Tesla Motors Inc.
· Amazon.com Inc.
· Netflix Inc.
· Baidu.com Inc.
· The Priceline Group Inc.
· GoPro Inc.

Oferta aduce în prim plan procesul de diversificare a portofoliului băncii în ultimii 20 de ani prin clase multiple de asseturi, după un start ca furnizor de tranzacționări FX. Implicarea Saxo Bank în produse listate crește de la an la an: banca a crescut volumul de tranzacționare pe equities și CFD-uri de 5 ori din 2009 încoace. 45% din fluxul de tranzacționare pe acțiuni al Saxo Bank este pe companii americane listate la bursă.

Iată ce a declarat Kim Fournais, co-CEO și co-fondator Saxo Bank:

“Sunt onorat de oportunitatea care mi s-a oferit, de a marca deschiderea sesiunii de tranzacționare NASDAQ, moment care coincide cu lansarea ofertei Saxo Bank privind comisionul 0%. În spiritul săptămânii Recunoștinței, suntem încântați să putem mulțumi clienților oferindu-le posibilitatea de a tranzacționa cele mai populare acțiuni listate la NASDAQ fără comision. Vrem să oferim ceva semnificativ înapoi clienților pentru încrederea lor continuă în Saxo Bank. Sperăm se bucure toată lumea, până la urmă, de această ocazie.

Suntem, de asemenea, bucuroși să anunțăm că anul viitor Saxo Bank își va extinde și consolida oferta de equities pentru clienții noștri activi și va introduce noua generație de platforme SaxoTrader”.

Bucuresti, 24.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *