free download 78 travel guides written by experts

CEO-ul Philips subliniaza ca inovatia este motorul cresterii profitabile

Frans van Houten prezintă noi produse şi tehnologii la sărbătorirea aniversării de 120 de ani

Astăzi, Frans van Houten, Chief Executive Officer al Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI), va sublinia importanţa inovaţiei ca motor al creşterii profitabile. În discursul său introductiv la Philips Innovation Experience din Eindhoven, Domnul Van Houten va demonstra modul în care compania a îmbunătăţit vieţile oamenilor de la începuturile înfiinţării Philips în Eindhoven în 1891.

“Inovaţia este sângele care ne curge prin vine”, spune Domnul Van Houten în discursul său. „Pe mai departe, ne vom creşte investiţiile în dezvoltarea de inovaţii care să îmbunătăţească vieţilor oamenilor. În istoria sa de 120 de ani, portofoliul Philips s-a schimbat considerabil, însă inovaţia a rămas întotdeauna elementul central al strategiei noastre, indiferent de situaţia economică. Philips are portofoliul potrivit pentru a aborda problemele majore ale societăţii, cum ar fi îmbătrânirea populaţiei, îmbunătăţirea vieţii în oraşe, promovarea stilurilor de viaţă sănătoase şi crearea unei lumi mai durabile. Inovaţiile noastre vor întări competitivitatea partenerilor noştri de afaceri şi vor atrage clienţii, care se vor bucura de o viaţă mai bună. Valorificarea acestor tendinţe ne va permite, de asemenea, să creştem în mod profitabil, atât pe pieţele mature, cât şi în ţările emergente”.

În cadrul Innovation Experience, Philips îşi va prezenta cele mai recente inovaţii, care includ soluţii pentru tratamente minim invazive în cardiologie (HeartNavigator) şi oncologie (HIFU-MRI), RéAura, sistemul revoluţionar cu laser pentru întinerirea pielii şi CityTouch, un sistem de management al iluminatului exterior, eficient din punct de vedere energetic, care permite un control inteligent şi flexibil al sistemelor de iluminat stradal pe bază de LED la scară urbană. În cadrul aceluiaşi eveniment, Philips va dezvălui noi produse extrem de interesante, aflate în portofoliul său de inovaţii în curs de dezvoltare.

„Intenţionez să pun un accent tot mai mare pe inovaţie, care să ne ajute să câştigăm noi clienţi”, a declarat Domnul Van Houten. “Philips are competenţe de cercetare şi inginerie extraordinare, şi încercăm să atragem în permanenţă cele mai inteligente talente pentru a face împreună lucruri minunate.

Vom combina inovaţia cu dorinţa de a câştiga şi decizii îndrăzneţe. Prin livrarea acestei execuţii perfecte, Philips va avea mult mai mult succes. Produsele şi tehnologiile prezentate astăzi la Innovation Experience reprezintă esenţa Philips, viziunea mea asupra companiei, de a excela în inovaţie şi în relaţiile cu clienţii”.

Pentru mai multe detalii referitoare la Innovation Experience, va avea loc un eveniment pentru presă şi pentru alţi factori de interes astăzi, la Eindhoven; vă rugăm vizitaţi www.philips.com/innovation.

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie diversificată care oferă produse şi servicii din domeniul sănătăţii şi bunăstării, concentrate pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor cu ajutorul inovaţiilor. Ca lider mondial în sănătate, lifestyle şi soluţii de iluminat, Philips integrează tehnologii şi design în soluţii centrate pe oameni, pe baza sugestiilor clienţilor şi a promisiunii mărcii “sense and simplicity”. Cu sediul în Olanda, Philips are peste 120.000 de angajaţi în peste 100 de ţări din întreaga lume. Cu vânzări de 22,3 de miliarde de euro în 2010, compania este lider de piaţă în segmentul de îngrijiri cardiace, îngrijiri pentru afecţiuni acute şi îngrijiri medicale la domiciliu, în domeniul soluţiilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic şi al noilor aplicaţii de iluminat, precum şi în produse de lifestyle pentru bunăstare personală, deţinând poziţii puternice de lider în segmentul televizoarelor cu ecran plat, aparatelor de ras pentru bărbaţi, aparatelor portabile de entertainment şi igienei orale. Pentru mai multe ştiri despre Philips, accesaţi www.philips.com/newscenter.

Declaraţii cu caracter previzional

Acest comunicat de presă poate conţine anumite declaraţii cu caracter previzional referitoare la situaţia financiară, rezultatele operaţionale şi comerciale ale Philips şi anumite planuri şi obiective ale Philips cu privire la aceste aspecte. Prin însăşi natura lor, declaraţiile cu caracter previzional comportă riscuri şi incertitudini, deoarece se referă la evenimente şi depind de circumstanţe care se vor produce în viitor şi deoarece există numeroşi factori care pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele şi evoluţiile efective şi cele exprimate sau implicate de aceste declaraţii cu caracter previzional.

Eindhoven, Olanda / Bucuresti, 28.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *