free download 78 travel guides written by experts

CEO-ul Oracle, Mark Hurd, prezice viitorul soluțiilor enterprise cloud la Oracle OpenWorld

Oracle OpenWorld, San Francisco, Calif. – CEO-ul Mark Hurd a lansat predicții și a discutat despre direcțiile viitoare de dezvoltare ale companiei. Clienții companiei Oracle, Bloom Energy, FedEx și Gap, i s-au alăturat lui Hurd pe scenă pentru a împărtăși felul în care inovațiile Oracle Cloud le transformă afacerile făcându-le mai agile, mai eficiente și mai profitabile.

Cele mai importante predicții ale lui Hurd până în anul 2025:
· 100% din dezvoltarea și testarea aplicațiilor va fi făcută în cloud
· 80% dintre aplicațiile de producție vor fi în cloud.
· 80% din bugetele de IT vor fi investite în servicii cloud.
· 80% din bugetele IT vor fi investite în inovații de business și doar 20% vor fi folosite pentru mentenanța sistemelor.
· Toate datele companiilor vor fi stocate în cloud.
· Enterprise cloud va fi cel mai sigur mediu pentru procesare IT.

Oracle logo

Hurd a reîntărit succesul strategiei de cloud al companiei Oracle orientată către dezvoltarea de aplicații, platforme și infrastructură care vor permite clienților să migreze în cloud sau să își înceapă proiectele direct în cloud. El a subliniat expansiunea semnificativă a Oracle Cloud, menționând că în ultimii 5 ani Oracle a lansat peste 3.500 de servicii SaaS și peste 125 de servicii PaaS, făcând din Oracle cel mai complet cloud din industrie.

Citate din discursul lui Mark Hurd:
· “Este important să avem aplicații foarte bune, dar vorbim despre aplicații foarte bune care colaborează între ele, cea mai completă suită de servicii PaaS și cea mai nouă generație de Infrastructure as a Service, toate lucrând împreună și completându-se reciproc” a spus CEO-ul Oracle Mark Hurd. “Aceasta este ceea ce am consturit și ceea ce avem astăzi”.
· “Căutăm soluții să livrăm mai multe funcționalități și să susținem direcția înspre care se îndreaptă afacerea, dar să fim și mai prompți și, în același timp, să reducem costurile” a spus Chris Wood, Vicepreședinte al Business Services & Transformation la ‎FedEx Services. “Iar Oracle Cloud contribuie semnificativ.”
· “Cu Bloom, ajutăm clienții să plătească pe măsură ce se dezvoltă” a spus Randy Furr, CFO-ul Bloom Energy. “Iar aceasta se potrivește foarte bine cu Oracle Cloud. Acum Bloom este cel mai mare furnizor de celule de combustibil. A trebuit să creăm o industrie. Și am avut norocul să folosim încă de foarte devreme Oracle ERP, EPM și Oracle Supply Chain iar asta nea ajutat să ne scalăm afacerea. Vreau să mulțumesc companiei Oracle. Au fost un partener excelent.”
· “Nu am văzut niciodată asemenea leadearship în gândire, inteligență colectivă, și determinarea de a realiza ceea ce am reușit noi anul acesta” a spus Paul Chapman, CIO Gap. “Acestea vin din migrarea Oracle Retail în cloud.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *