free download 78 travel guides written by experts

Centrul oftalmologic Oculus vine in sprijinul pacientilor carora li s-au diminuat veniturile

Reduceri între 10 si 15% la cele mai solicitate operaţii sunt acordate pâna la 31 martie 2011

Începând de astăzi, Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinică oftalmologică privată din România, oferă reduceri între 10% şi 15% la tarifele curente pentru operaţiile de cataractă şi cele pentru vicii de refracţie (miopie, hipermetropie, astigmatism). Reducerile de tarife sunt acordate în perioada 24 ianuarie- 31 martie 2011 şi urmăresc să vină în sprijinul pacienţilor cu afecţiuni oftalmologice care necesită intervenţii chirurgicale urgente, dar care amână prezentarea la medic din cauza veniturilor diminuate. 

„Operaţiile de cataractă şi cele de corijare a viciilor de refracţie sunt cele mai solicitate tipuri de operaţii curente, această promoţie specială adresându-se nevoilor pacienţilor nostri, în special în cazul afecţiunilor ce se pot agrava dacă nu intervenim la timp ” a declarat dr. Ozana Moraru, chirurg oftalmolog şi director medical la Clinica Oculus.

Centrul oftalmologic Oculus, o investiţie privată integral românească, se aşează alături de cele mai moderne clinici occidentale prin echipamentele medicale şi dotările existente, care permit efectuarea unor operaţii de mare fineţe, în cele mai sigure condiţii pentru pacient. Liderii echipei, doctorii Ozana şi Cristian Moraru, se bucură de înaltă recunoaştere internaţională, iar performanţa lor medicală este confirmată prin numeroasele invitaţii la nivel european de a participa la sesiuni de chirurgie live, ca operatori sau ca moderatori. Ultima conferinţă internaţională la care au participat s-a desfăşurat în octombrie anul trecut, în Turcia, şi a avut ca temă "Calitatea în chirurgia cataractei şi chirurgia refractivă. O schimbare de paradigmă", eveniment medical de talie mondială, care a reunit aproximativ 400 de specialişti din 12 ţări ale lumii cu mare tradiţie în domeniul oftalmologiei, printre care Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Turcia, Rusia, SUA.

Priorităţile Centrul oftalmologic Oculus în privinţa calităţii serviciului medical încep cu grija faţă de pacient şi cu calitatea personalului, continuând cu dotarea complexă, ultramodernă a cabinetelor de consultaţie şi terminând cu acurateţea şi rigoarea actului operator. Respectarea celor mai înalte exigenţe tehnice este dovedită şi de investiţia de aproape 2 milioane de Euro făcută în aparatură până în prezent.

În Centrul oftalmologic Oculus se efectuează anual aproximativ 75.000 de consultaţii oftalmologice, peste 6.000 de operaţii de cataractă, peste 1.500 de operaţii de chirurgie refractivă, 500 de operaţii şi tratamente de glaucom şi 500 de tratamente pentru retinopatie diabetică.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *