free download 78 travel guides written by experts

Centrul Medical Unirea tinteste 75.000 de abonati pana la sfarsitul acestui an

Conform reprezentanţilor CMU, piaţa serviciilor medicale private din România va atinge valoarea de 350 milioane de euro până la sfârşitul acestui an, înregistrând un ritm anual de creştere de 20-30%

Bucureşti, 3 septembrie 2008: Centrul Medical Unirea, liderul pieţei româneşti pe segmentul abonamentelor medicale corporate, ţinteşte un număr de 75.000 de abonaţi până la sfârşitul acestui an, în creştere cu 50% comparativ cu numărul de arondaţi înregistrat în 2007, acesta fiind de 50.000 de persoane.
Potrivit reprezentanţilor CMU, în primele şapte luni ale acestui an, compania a înregistrat un număr total de 65.000 de abonaţi, în creştere cu 45% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, atunci când compania a raportat un număr total de 45.000 de abonaţi.

„În ultimele şase luni asistăm la un ritm accelerat de creştere a numărului de abondaţi la CMU, pe de o parte pentru că acordarea de beneficii medicale tot mai complexe se impune din ce în ce mai mult ca standard în politicile de compensaţii şi beneficii ale firmelor, pe de altă parte pentru că am reuşit să extindem spectaculos diversitatea şi adresabilitatea serviciilor medicale în clinicile noastre în comparaţie cu alte oferte din piaţă. La ora actuală, Centrul Medical Unirea deserveşte un portofoliu de peste 400 de companii client cu o pondere de 80% în business-ul CMU. De aceea, în continuare direcţionăm efortul nostru investiţional pentru a acoperi o gamă cât mai largă de servicii de calitate, dorind să asigurăm cea mai bună acoperire medicală pentru arondaţii noştri”, a declarat Sergiu Neguţ, Director Executiv CMU.

Conform reprezentanţilor companiei, numărul mediu al pacienţilor care vizitează policlinicile Centrului Medical Unirea într-o singură zi se ridică la 1.500 de persoane.

În  ceea ce priveşte piaţa serviciilor medicale, reprezentanţii CMU au apreciat că aceasta continuă să înregistreze o evoluţie ascendentă, urmând să atingă valoarea de 350 milioane de euro până la sfârşitul anului 2008, având un ritm anual de creştere de 20-30%.

Bucuresti, 03.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *