free download 78 travel guides written by experts

Centrul de Limbi Straine din cadrul Bibliotecii Judetene Vrancea isi extinde gama de servicii

·    Scorpion sprijina activitatile culturale si comunitare locale, incheind in acest sens un parteneriat cultural cu Biblioteca Judeteana Vrancea ‘Duiliu Zamfirescu‘ inca din data de 15 aprilie 2008

Centrul de Limbi Străine din cadrul Bibliotecii Judeţene Vrancea îşi extinde gama de servicii pentru utilizatorii săi din Focşani şi din judet Pe lângă un fond consistent de carte în limba străină din toate domeniile, Centrul de Limbi Străine oferă mai nou utilizatorilor săi şi internet gratuit. Prin generozitatea firmei RDS, care a sponsorizat echipamentul necesar, Centrul poate oferi acum acces wireless gratuit. Cititorii pot aduce un laptop si se pot aseza oricunde in bibliotecă pentru a-sşi conspecta materialele dorite. De asemenea, utilizatorii au la dispozitie şi un calculator cu acces la internet gratuit, în regim clasic. Coordonatorul centrului speră ca în viitorul apropiat să existe mai multe astfel de calculatoare care să completeze serviciul wireless.

Pe langă aceste servicii, utilizatorii pot mai nou să acceseze baza de date cu carte a bibliotecii pentru a vedea dacă titlul dorit este disponibil la una din sectiile bibliotecii. Programul oferă informaţii despre titlurile deţinute de sediile bibliotecii şi regimul de împrumut.

Un al treilea serviciu nou oferit de către Centru, dar care este deja disponibil la celelalte sedii ale Bibliotecii Judeţene, este accesarea programului Lex expert, ce pune la dispozitie legislaţia română.

Pentru a promova mai bine toate aceste servicii şi oportunităţi pentru utilizatorii de bibliotecă, Centrul de Limbi Străine va derula în perioada imediat următoare şi o campanie de popularizare în toate unităţile de învăţământ din municipiu, împreună cu partenerul oficial şi sponsorul campaniei, compania Scorpion. Campania a debutat deja cu Inspectoratul Şcolar Vrancea, căruia i s-a solicitat sprijinul în popularizarea Centrului şi a serviciilor sale printre cadrele didactice din judeţ.
"Centrul de limbi străine se dezvoltă încet dar sigur şi îşi diversifică serviciile în beneficiul comunităţii. Şi nu uitaţi, asa cum comunitatea are nevoie de bibliotecă, şi biblioteca are nevoie de comunitate. Implică-te şi tu!”

Sursa: Centrul de Limbi Străine din cadrul Bibliotecii Judeţene Vrancea / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
 piese de schimb din stoc sau la comanda.

Focsani, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *