free download 78 travel guides written by experts

Centrul de dezvoltare personala si relaxare Asteri organizeaza atelierul

„Prin cunoastere, catre schimbare”

Centrul de dezvoltare personală și relaxare Asteri organizează atelierul de recreere și regăsire individuală „Prin cunoaștere, către schimbare”. Acesta va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie 2012, la sediul centrului de pe strada Negustori 11 bis din București, începând cu ora 10.

Atelierul „Prin cunoaștere, către schimbare” pune accent pe explorarea personală, prin îmbinarea unor elemente de Laughter Yoga (exerciții de respirație și râs), tehnici de relaxare și instrumente de programare neuro-lingvistică. De asemenea, cursanții vor putea participa la exerciții de scriere și gândire creativă, toate acestea având un singur rezultat: o stare de spirit și o determinare debordantă în atingerea țelurilor propuse.  Așadar, atelierul „Prin cunoaștere, către schimbare” conține o serie de exerciții și activități care accelerează accesarea resurselor din organism, necesare pentru depășirea unor situații dificile, dar și pentru găsirea motivației personale.

Ligia Moise, psiholog clinician si trainer, recomandă participarea la atelierul „Prin cunoaștere, către schimbare” , despre care spune că este „cea mai sigură investiție în noi înșine. Datorită modului inedit de abordare a dificultăților întâmpinate în viața cotidiană, participanții dobândesc perspective noi asupra rezolvării acestora”.

Sub deviza „ Decid. Aleg. Îmi asum.”, atelierul „Prin cunoaștere, către schimbare” propune participanților să aloce opt ore în care să învețe să-și accepte greșelile. Totodată ei sunt ajutați să parcurgă drumul de la dorință către realitate, prin aplicarea unor tehnici simple, relaxante și creative.

Un alt facilitator al atelierului „Prin cunoaștere, către schimbare” este Roxana Badea, primul profesor activ de Laughter Yoga din România. Psiholog clinician la bază, Roxana Badea are peste 600 de ore de participări la cursuri de formare și dezvoltare personală și a fost trainer la opt cursuri de Laughter Yoga în București. Cu ajutorul experienței sale și a încrederii pe care o are în resursele interioare ale oamenilor, Roxana îi va ajuta pe cursanți să câștige încrederea de sine și să-și diminueze conflictele interioare.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *