Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Centrul Cultural Francez Iasi va invita la

Noptile cu luna noua
Spectacol imaginar
– piesa de teatru –

Adaptare dupa Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt de Matei Visniec

Interpreteaza: Teatrul Studentesc Ludic
Regia: Aurel Luca
Coregrafia: Vera Pantea si Radu Bobica
Ilustratia muzicala si lumini: Ionut Nacu
In distributie: Vera Pantea, Radu Bobica

Seria Noptilor cu luna noua incepe la Centrul Cultural Francez din Iasi miercuri, 25 februarie, de la ora 20.00 in Sala B. Fondane cu piesa de teatru Spectacol imaginar.

Les nuits de la nouvelle lune se inspira, pentru cei obisnuiti cu evenimentele Centrului Cultural Francez din Iasi, din ceea ce se poate numi „brand”-ul Les nuits de la pleine lune. Dupa o lunga pauza, „Noptile…” se reintorc in program intr-un format nou la acest inceput de an: in fiecare noapte cu luna noua, Teatrul Ludic va juca pe scena Salii „B. Fondane” din CCF Iasi, piesele care i-au adus, de-a lungul timpului, sute de recunoasteri la Festivaluri nationale si internationale.

Prima piesa de teatru din serie este o adaptarea absolut originala dupa piesa lui Matei Visniec, Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt. "Un spectacol magic, neobisnuit, de teatru-dans, plin de poezie si simboluri metafizice. O poveste de dragoste intre EA si EL, care, din pacate, nu dureaza decat 9 zile si 9 nopti!!!. «Spectacolul imaginar» a cucerit publicul multor tari ale lumi, care a inteles si a intrat in jocul dragostei", declara regizorul Aurel Luca.

Noptile cu luna noua inseamna viata, studentie, dragoste, arta de dragul artei, tinerete… dar si vin fiert si bere la final de piesa.

Mai multe detalii gasiti pe blogul dedicat evenimentului: //nopti.wordpress.com/

Iasi, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *