free download 78 travel guides written by experts

Centrul comercial Plaza Romania se extinde

Centrul comercial Plaza Romania isi va extinde suprafata si va fi renovat. Proiectul este conceput de catre Burrows Cave International, companie specializata in proiectarea de centre comerciale, parcuri tematice si proiectarea de spatii destinate cladirilor de birouri. Arhitectii de la Burrows Cave International au fost premiati pentru mai multe proiecte de centre comerciale. Conceptul de design interior al Plaza Romania a fost creat de catre Richard Cave, care s-a specializat in ultimii 15 ani in centre comerciale. Extinderea Plaza Romania consta in construirea unui etaj suplimentar deasupra locatiei actuale a supermarketului G’market. Suprafata G’Market va fi redusa, permitand introducerea unui nou magazin de dimensiuni mari. De asemenea, va fi construit un nou mezanin in acelasi sector, care va fi accesibil de la primul etaj. Locatia unor magazine va fi schimbata, iar mixul de magazine va fi imbunatatit.

De asemenea, centrul comercial va fi complet renovat. Accesul in extensie va fi facil, iar traficul va fi asigurat orizontal, dinspre nivelul sectorului de restaurante şi vertical, prin instalarea unor scari rulante la parter şi la etajul unu, conducand spre zona extinsa. Lucrarile la extensia Plaza Romania au inceput. Renovarea centrului comercial se va definitiva anul acesta iar partea extinsa a centrului comercial isi va primi vizitatorii la inceputul anului viitor. Pe tot parcursul lucrarilor de extindere, accesul in centrul comercial nu va fi afectat,  Plaza Romania continuand sa stea la dispozitia clientilor sai.

“Sunt onorat sa va anunt extinderea centrului comercial Plaza Romania. Prin extinderea centrului comercial dorim sa oferim clientilor nostri o mai mare varietate de magazine si de servicii, iar renovarea acestuia va face ca experienta vizitarii centrului comercial sa fie una cat mai placuta. Dupa extensie, mixul de magazine va fi imbunatatit prin adaugarea a peste 30 de magazine noi.”, declara dl. Ibrahim Paksoy, director general Anchor Grup.

Centrul comercial Plaza Romania este situat intr-una din cele mai populate zone ale Bucurestiului, sectorul 6. Centrul comercial a fost deschis in anul 2004 si a devenit una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti. Centrul comercial ofera vizitatorilor sai o serie de optiuni de cumparaturi si de petrecere a timpului liber: cinema multiplex cu 11 sali, bowling, centru de fitness. Ca o completare la alternativele de shopping si de petrecere a timpului liber propuse de Plaza Romania, vizitatorii complexului comercial beneficiaza de servicii specializate, cum ar fi: servicii financiar-bancare, gsm, servicii farmaceutice, curatatorie, coafor si multe altele. Plaza Romania atrage anual peste 13 milioane de vizitatori.

Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *