free download 78 travel guides written by experts

Centru de Fitness LARKOTI si Agentia No Surprises

o colaborare cu beneficii pentru clienţi

Centrul de fitness & wellness Larkoti si Agentia No Surprises, agenţie de organizare evenimente, au pus bazele unei colaborări ai cărei beneficiari finali sunt clienţii. Astfel, toţi cei ce apelează la serviciile No Surprises vor primi vouchere cu discount-uri semnificative pentru serviciile pe care Centru de Fitness LARKOTI le ofera. Centru de Fitness LARKOTI vine in intampinarea celor care isi doresc un corp sanatos si armonios, dar si acelora care doresc sa se relaxeze intr-un mediu modern si placut.

In acest scop, din 1 iulie 2007, in zona OBOR, s-a deschis primul Centru de Fitness LARKOTI cu suprafata de 3 500 mp si parcare proprie pentru 50 de autoturisme.
Aici va asteapta sali spatioase si zeci de programe, oferind cele mai moderne conditii : o sala de fitness mixta (670mp), sala de fitness exclusiv pentru femei, sala artelor martiale, doua sali de aerobic si dans (170 mp), sala de spinning (ciclism), sala de running, 2 sali unisex de sauna, perete de alpinism de 8 metri inaltime, cu 4 trasee  de dificultati diferite si un deosebit spatiu de joaca pentru copii, care asistanti de specialisti vor invata jucandu-se : arte martiale, dansuri, escalada, fun fitness sunt doar cateva din distractiile copiilor in timp ce parintii se antreneaza.

Centru de Fitness LARKOTI iti oferta servicii asistate de specialisti intr-un mediu occidental:
–    Consultatii cu medicul sportiv,
–    Consultatii ale nutritionistului si psihologului.
–    Exercitii completate cu indicatii precise, date de profesionisti, privind ratiunea si tehnica de executie, explicate in eficienta lor asupra organismului uman;
–     Antrenamente moderne pentru intretinerea unei excelente stari psihosomatice, fondul oricarei activitati de munca fizica si intelectuala, in care randamentul functional este dublu, atit pentru intarirea si intretinerea sanatatii individului cat si pentru relaxare si un psihic excelent;
–     670 mp sali de fitness, echipate cu 105 aparate, pe care le veti utiliza sub atenta supraveghere a specialistilor, in functie de particularitatile de varsta, sex, tip somatic si, nu in ultimul rand, de preferintele dvs. si de recomandarea medicala.
–  tratamente corporale,
–   fitness- baruri ;

Centru de Fitness LARKOTI se gandeste si la timpul pe care il petreci departe de copiii tai, si iti da solutia de a-i avea in preajma :KIDS CLUB este un spatiu de joaca pentru copii cu varste intre 1.5-13 ani si mai mult decat supraveghere, iti propune antrenamente specializate pentru acestia.

LARKOTI este locul in care tu comunici, te informezi, te distrezi, te relaxezi si te dezvolti alaturi de prietenii tai. LARKOTI WELLNESS GRUP este locul in care te simti tu insuti.

Pentru ca LARKOTI NU E DOAR FITNESS, E CHIAR VIATA!

 Bucuresti, 18.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *