free download 78 travel guides written by experts

Centrofarm are grija de sanatatea ta

Produse noi pentru sezonul rece

Centrofarm a lansat pe piaţă produsele Paracetamol şi Centralgin destinate tratării răcelilor şi virozelor ce apar, în general, în sezonul rece.

Aceste produse pot fi achiziţionate din orice farmacie Centrofarm la un preţ extrem de accesibil: 3,60 lei – Paracetamol, respectiv 5,50 lei – Centralgin.

Paracetamolul este cel mai utilizat antitermic la nivel mondial, folosit şi contra durerilor de cap, a durerilor de dinţi, durerilor sciatice, durerilor menstruale, entorselor, fracturilor şi luxaţiilor. Paracetamolul poate fi utilizat de persoane care nu suportă aspirina.
Centralginul este un analgezic recomandat în combaterea durerilor moderate şi severe, inclusiv în combaterea durerilor şi frisoanelor postoperatorii. Acest medicament combate febra, atunci când aceasta este refractară la alt tratament.

„Centrofarm şi-a obisnuit clienţii cu cele mai noi şi eficiente produse destinate tratării unei game foarte extinse de afecţiuni. Nu trebuie însă pierdute din vedere nici afectiunile aparent minore, aşa cum sunt răcelile şi virozele caracteristice sezonului rece. Ele pot crea o stare de puternic disconfort şi pot afecta imunitatea organismului. Pacienţii care manifestă simptomele unei răceli sau viroze se pot trata cu noile produse de la Centrofarm: Paracetamol şi Centralgin.
Ambele medicamente se eliberează fără prescripţie medicală. Din punct de vedere al raportului calitate/preţ, cele două produse se încadrează în categoria upper mainstream, combinând aspectul premium cu preţul accesibil unor categorii largi de consumatori” a declarat Dorin Catană, director general Centrofarm.

Lansarea celor două produse completează viziunea inovatoare a companiei asupra pieţei şi clienţilor săi. „Pe lângă lansarea unor produse pentru sănătate, Centrofarm pune la dispoziţia pacienţilor patru servicii medicale permanente: audiometrie, dermoanaliză, măsurare tensiune arterială şi măsurare greutate corporală. De asemenea, anual, dezvoltă cel puţin şase campanii medicale” a completat Dorin Catană.

Centrofarm este singurul lanţ de farmacii din România care oferă clienţilor sai o farmacie virtuală şi posibilitatea de a comanda sau rezerva online orice tip de produse din farmaciile sale.

Compania a încheiat anul 2007 cu afaceri de 18,7 mil. euro, aproape dublu faţă de anul precedent. Pentru anul 2008, compania preconizează o creştere a cifrei de afaceri de 80% comparativ cu anul 2007.

Centrofarm are o experienţă de 75 de ani pe piaţa farmaceutică românească sustinuta, în prezent, de 51 de farmacii şi peste 500 de angajaţi.

Bucuresti, 07.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *