free download 78 travel guides written by experts

Centre de Date agile si orientate spre aplicatii si servicii

Agora Group a organizat joi, 5 decembrie 2013, conferința Data Center & IT infrastructure management, la Hotelul Marshal din București.

Populația planetei a ajuns la 7,2 miliarde de locuitori. Pe glob există 2,8 miliarde de utilizatori Internet. Zilnic se trimit 59,4 miliarde de e-mailuri, 2,2 miliarde de SMS-uri, se efectuează 1,2 miliarde de căutări pe Google și se vând 1,7 milioane de telefoane mobile.

Volumul de date va crește de 10 ori până în 2016, în 2015 vor exista 15 miliarde de dispozitive conectate la Internet, iar până în 2020 numărul acestora va crește până la 50 de miliarde. În aceste condiții Centrele de Date vor trebui să răspundă unor provocări crescânde privind capacitatea, agilitatea, serviciile oferite, consumul de putere etc.

Cu aceste date a debutat cea mai recentă conferință Agora cu tema ‘Data Center & IT infrastructure management’.

În continuare, Cornel Popescu, Systems Engineer, NetApp Romania a vorbit despre infrastructura agilă de date propusă de NetApp iar Eduard Bodor, Data Center BDM Central Europe APC by Schneider Electric a prezentat serviciile acestei companii pentru centrele de date. Acestea fiind, în perspectiva APC by Schneider Electric, cheia performanței și a disponibilității.

Ulterior, Bogdan Alexandru Popescu, Country Delivery Leader IBM Romania a subliniat creșterea importanței tehnologiei Cloud Computing în procesul de business. Iar achiziția companiei SoftLayer reprezintă raspunsul IBM la această tendință.

În finalul evenimentului, Mihai Oprea, IT Audit & Implementation Senior Specialist Class IT Outsourcing a prezentat soluțiile propuse de această companie pentru managementul infrastructurii IT.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor: APC by Schneider Electric, NetApp, Fujitsu, IBM, SIVECO Romania, Class IT Outsourcing.

Bucuresti, 06.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *