free download 78 travel guides written by experts

Central ParK West, un nou serial de colectie la Romantica

Colectia serialelor de succes continua la Romantica! incepand cu 12 octombrie, in fiecare weekend, de la orele 22.00, un nou serial stralucitor intra in grila postului: Central Park West.
Serialul, difuzat pentru prima oara in anul 1995, este creat de catre producatorii celebrelor “Melrose Place” si “Sex and the City”. Actiunea serialului, nominalizat de doua ori la premiile Emmy, intra in atmosfera redactiei unei reviste foarte sofisticate, “Communique”. Stephanie Wells (Mariel Hemingway, nominalizata la premiile Oscar si BAFTA in 1979 pentru rolul din productia “Manhattan” , dar si la Globurile de Aur in 1991) soseste la New York pentru a prelua functia de redactor-sef al acestei reviste. Ea nu banuieste insa ca de fapt a nimerit intr-un cuib de vipere.

Intrigile, tradarile, santajul sunt doar o parte din viata, stralucitoare dar putreda, din aceasta comunitate. in centrul actiunii sta rivalitatea dintre Carrie Fairchild (Madchen Amick, am putut-o admira si in celebrul serial “Twin Peaks”)), fiica publisher-ului revistei, Allen (Ron Leibman). Carrie incearca sa il seduca pe sotul lui Stephanie, Mark (Tom Verica).  Lucrurile se complica si mai tare cu ajutorul lui Rachel Dennis (Kylie Travis), noul fashion-editor al revistei, un personaj seducator si malefic, in acelasi timp. in al doilea sezon al serialului in distributie telespectatorii Romantica o vor intalni si pe Raquel Welch, celebra actrita americana castigatoare a  Globului de Aur.

Bucuresti, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *