Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Celtic Glasgow – CFR Cluj, în direct, la Digi Sport 1

După un 4-3 neașteptat, CFR Cluj se pregătește să-i învingă din nou pe scoțieni

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul dintre Celtic Glasgow – CFR Cluj, joi, 3 octombrie, de la ora 22:00. În cea de-a doua etapă din grupele Europa League, CFR Cluj va reveni pe stadionul lui Celtic, la doar o lună și jumătate de la victoria de răsunet, cu scorul de 4-3, din preliminariile UEFA Champions League.

Partida va fi comentată de jurnaliștii Dan Ştefănescu şi Ionuţ Angheluţă. Discuțiile dinaintea meciului și concluziile întâlnirii dintre cele două echipe vor fi trase de realizatorul Digi Sport Vali Moraru în studioul Euro Fotbal. Invitaţi în platou vor fi Ilie Dumitrescu, Radu Paraschivescu şi Decebal Rădulescu.

“Au fost o dată bătuți de noi și eliminați de noi și sigur vor avea o motivație în plus, asta e clar. Am pus presiune singuri după această victorie, iar acum trebuie să suportăm această presiune și să încercăm să ieșim din grupe, ceea ce nu îmi închipuiam la începutul competiţiei”, a precizat Dan Petrescu într-o intervenție în magazinul UEFA Europa League.

Celtic - CFR Cluj 2019

În afara meciului dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj, cele patru canale Digi Sport vor transmite joi, în direct, și alte meciuri din cadrul celei de-a doua runde din Europa League. De asemenea, Digi Sport 1 va transmite săptămâna aceasta și două meciuri importante din Liga 1: confruntarea dintre FCSB și Dinamo, de sâmbătă, de la 20:30, dar și cea dintre Viitorul și CFR Cluj, de duminică, de la 20:30. Meciurile pot fi văzute live și pe Digi.Online, dacă vă aflați pe teritoriul României.

Program meciuri UEFA Europa League 3 octombrie:
Astana – Partizan, ora 18:00, Digi Sport 2
AZ Alkmaar – Manchester Utd, ora 20:00, Digi Sport 2
Wolfsberger – AS Roma, ora 20:00, Digi Sport 3
Ferencváros – Ludogorets, ora 20:00, Digi Sport 4
Celtic – CFR Cluj, ora 22:00, Digi Sport 1
Lazio – Rennes, ora 22:00, Digi Sport 2
Arsenal – Standard Liège, ora 22:00, Digi Sport 3/Digi4K
Sevilla – APOEL, ora 22:00, Digi Sport 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *