free download 78 travel guides written by experts

Celia Petricu are o fetita

Frumoasa prezentatoare a ştirilor de la TVR, Celia Petricu, a născut luni, 11 iunie, o fetiţă de 3,100 kg şi 51 cm. Fetiţa, pe numele ei Karina Maria, s-a născut prin cezariană şi a primit nota 10 de la medici!

„Sunt foarte fericită!”, ne-a declarat Celia. „Laurenţiu, soţul meu, m-a aşteptat împreună cu mama mea să ies din operaţie. Era şi el atât de emoţionat să-şi ţină în braţe copilul!… De cum a văzut-o, a spus că seamănă cu el. L-am aprobat, că doar toate fetiţele seamănă cu tăticii”, glumeşte ea. În ceea ce priveşte numele, acesta a fost preferinţa mămicii încă din prima zi când a aflat că va avea o fetiţă: „Am auzit că unii părinţi aleg un nume, iar când se naşte copilul, decid că cel mic se va numi altfel. Cu mine nu s-a întâmplat aşa, mi se pare că numele i se potriveşte perfect”, a continuat ea.

Operaţia s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, după spusele medicilor, şi atât Celia cât şi Karina Maria se simt bine. După câteva zile de spitalizare, normale în cazul naşterilor prin cezariană, mama şi fiica se vor întoarce acasă, unde prezentatoarea TVR a pregătit din timp camera micuţei, decorând-o cu bun gust, pentru ca bebeluşul să se simtă cât mai confortabil.
 

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *