metalshow

Cele mai stylish sandale ale verii pe care le poti purta la plaja

Un look reuşit al verii îl poţi obţine cu uşurinţă prin alăturarea unei perechi cool de sandale Tamaris cu o rochie vaporoasă, extrem de lungă, care te va scoate din anonimat oriunde te-ai afla. Cu siguranţă apariţiile tale vor avea un aer dinamic. Sandalele cu platformă sau cele plate sunt ideale pentru o vacanţă la mare, aducând un strop de eleganţă, putând fi purtate şi la petrecerile de pe plajă.

Imprimeurile colorate atrag privirile în mod plăcut asupra sandelelor. Accesoriile metalizate sunt puţine, fiind un detaliu atrăgător, dar nu domină aspectul acestora. Texturile care imită pielea, bej sau gri deschis predomină pe tocuri şi pe material.

Sandalele Tamaris sunt la rândul lor confortabile, prin tălpile de plută şi pernuţele preformate. Look-ul metalic sau imprimeurile textile duc espadrilele la un alt nivel al modei. Încă se poartă şi au fost îmbunătăţite cu materiale, tălpi şi modele dantelate noi.

E momentul să faci o triere serioasă în ceea ce priveşte încălţămintea perfectă pentru un concediu de neuitat. Sezonul acesta trebuie să le faci loc în garderobă perechilor de sandale versatile, în tendinţe, care arată fabulos cu jeanşi şi rochii. Sandalele în culorile mării trebuie să te însoţească obligatoriu în orice vacanţă, mai cu seamă dacă ai plănuit o croazieră.

Bucuresti, 13.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *