free download 78 travel guides written by experts

Cele mai recente inovatii in domeniul igienei orale prezentate de Philips la IFA Berlin 2011

Philips, producătorul gamei de periuţe de dinţi Sonicare, a prezentat, la IFA Berlin, două produse revoluţionare destinate igienei orale:
– Noul irigator pentru igiena orală Philips Sonicare AirFloss – cea mai recentă inovaţie în domeniul igienei orale, care utilizează un jet rapid de aer şi picături de apă cu o viteză de până la 72km/h pentru a curăţa spaţiile inter-dentare;
– Noua periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare DiamondClean – o periuţă care duce perierea dinţilor la cel mai sofisticat nivel şi care realizează cea mai bună curăţare Sonicare, îndepărtând cu 100% mai mult tartru din locurile greu accesibile decât o periuţă manuală.

Noul irigator pentru igiena orală Philips Sonicare AirFloss

Philips Sonicare AirFloss este cea mai recentă inovaţie în domeniul sănătăţii orale. Sonicare AirFloss utilizează o tehnologie inovatoare creată special pentru a uşura pe cât posibil curăţarea spaţiilor inter-dentare, maximizând în acelaşi timp îndepărtarea tartrului şi îmbunătăţind sănătatea gingiilor.

Tehnologie de ultimă oră cu microjet

Sonicare AirFloss utilizează un jet rapid de aer şi picături de apă cu o viteză de până la 72km/h pentru a umple temeinic zona inter-dentară şi a forţa eliminarea tartrului şi bacteriilor. Jetul rapid este direcţionat printr-un vârf de ghidare cu duză care asigură curăţarea spaţiului inter-dentar. Prin direcţionarea jetului şi simpla apăsare a unui buton, periuţa curăţă întrega gură în mai puţin de un minut, folosind mai puţin de o linguriţă de apă pentru două sesiuni de curăţare complete.

Pe durata testelor Philips printre consumatori, 86% dintre utilizatori au considerat că Sonicare AirFloss este mai uşor de folosit decât aţa dentară1. Sonicare AirFloss îndepărtează cu până la 99% mai mult tartru din spaţiul interdentar decât simpla periere cu o periuţă manuală2.

Philips Sonicare AirFloss este o metodă uşoară şi eficientă de curăţare a spaţiului inter-dentar şi soluţia perfectă pentru consumatorii care consideră că utilizarea regulată a aţei dentare este dureroasă şi ocupă mult timp.

Noua periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare DiamondClean

Sonicare DiamondClean utilizează tehnologia patentată Philips Sonicare pentru a realiza o curăţare puternică şi dinamică pentru o diferenţă pe care utilizatorii o pot vedea şi simţi. Este mai blândă cu dinţii şi gingiile decât o periuţă manuală, menţinând dinţii puternici şi sănătoşi pentru o perioadă mai îndelungată. Philips Sonicare transformă cu blândeţe pasta de dinţi într-un lichid spumos bogat în oxigen, pe care îl direcţionează între şi în spatele dinţilor şi de-a lungul liniei gingiilor – acestea fiind locurile în care se înmulţeşte placa bacteriană.

S-a dovedit clinic că Philips Sonicare DiamondClean îndepărtează cu până la 100% mai mult tartru din locurile greu accesibile şi că îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în numai 2 săptămâni3. De asemenea, s-a dovedit clinic că albeşte dinţii într-o săptămână4. Tehnologia sa blândă ajută la prevenirea iritaţiei şi retragerii gingiilor pentru a reduce sensibilitatea. Acum este momentul să acordaţi dinţilor dvs. un tratament de vedetă şi să treceţi la Sonicare pentru a simţi diferenţa.

Periuţa poate oferi o senzaţie unică de curăţenie a întregii guri graţie celor cinci moduri de periere care vă permit să adaptaţi perierea conform nevoilor dvs., precum şi sfaturilor specialistului dvs. în igienă orală. Modurile de periere sunt: curăţare – modul standard pentru curăţarea întregii guri, albire – îndepărtează petele de la suprafaţă pentru albirea dinţilor, şlefuire – oferă strălucire şi şlefuieşte dinţii pentru a le scoate în evidenţă luciul natural, îngrijire gingii – stimulează şi masează cu blândeţe gingiile, sensibil – un mod foarte blând, pentru dinţi sensibili.

Capetele Philips Sonicare DiamondClean au o nouă formaţie – tip romb – a perilor pentru a vă oferi o periere şi mai eficientă. Capetele sub formă de romb cu design unic au cu 44% mai mulţi peri decât capetele de periere de dimensiuni standard ProResults ale Philips Sonicare, oferindu-vă o îndepărtare superioară a tartrului şi dinţi mai albi. Capetele sunt disponibile în două mărimi – Standard şi Compact – pentru curăţare concentrată în zonele cu nevoi speciale, pentru pacienţi cu aparate ortodontice şi pentru cei cu guri mai mici.

Baza cromată a DiamondClean include şi un pahar unic de încărcare care poate fi folosit pentru clătirea gurii, dar care încorporează şi tehnologia de ultimă generaţie de încărcare prin inducţie pentru a încărca periuţa de dinţi electrică atunci când stă în pahar – făcând-o suficient de stilată pentru a fi expusă în cele mai moderne băi. Pentru călătorii, Philips Sonicare DiamondClean vine însoţită de o carcasă cu încărcare USB, dar este posibil să nu aveţi nevoie să o încărcaţi, deoarece Philips Sonicare DiamondClean rezistă încărcată trei săptămâni.

Periuţa de dinţi electrică cu tehnologie „Sonic” numărul 1 recomandată de specialiştii în igiena orală

Philips Sonicare este marca de periuţă de dinţi electrică cu tehnologie „Sonic” recomandată de specialiştii în igiena orală numărul 1 în lume, fiind susţinută de peste 175 de studii clinice. Scopul Philips Sonicare este acela de a crea şi dezvolta inovaţii substanţiale şi uşor de utilizat în igienă orală, concepute pentru a atinge şi menţine sănătatea orală de-a lungul întregii vieţi.

1 Un studiu de uşurinţă a utilizării pentru evaluarea Philips Sonicare Airfloss, String Floss şi Waterpik Waterflosser (IHUT). S. Krell, A. Kaler, J. Wei.
2 Un studiu paralel, randomizat, de design pentru a evalua efectul AirFloss (Chinook) asupra îndepărtării plăcii inter-dentare şi reducerea gingivitei. Jain V, Wei J, Jenkins W, Delaurenti M.
3 Eficienţa de îndepărtare a tartrului a celor două noi capete de periere Philips Sonicare DiamondClean, Putt M, Milleman J, DeLaurenti M, Schmitt P. Date în dosar, 2010.
4 Evaluarea îndepărtării petelor cu ajutorul periuţei electrice Philips Sonicare DiamondClean şi al periuţelor manuale, Colgan P, DeLaurenti M, Johnson M, Jenkins W, Strate J. Date în dosar, 2010.

Bucuresti, 02.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *