free download 78 travel guides written by experts

Cele mai potrivite tinute pentru petrecerile de Craciun si de Revelion

Ne apropiem cu paşi repezi de sărbătorile de iarnă și, în această perioadă a petrecerilor de sezon, atenţia doamnelor şi domnişoarelor se îndreaptă în special către ţinutele elegante şi atrăgătoare. Cum petrecerile de Crăciun sau Revelion presupun multe pregătiri şi mult interes din partea doamnelor pentru felul în care arată, specialiștii DRESSBOX propun câteva sfaturi utile de stil şi aduc recomandări potrivite pentru perioada aceasta. Oricare ar fi dress code-ul unei petreceri de Revelion, el se caracterizează printr-un singur cuvânt: festiv. Dincolo de acest lucru, însă, sfatul stiliștilor este să fie aleasă o ţinută care reflectă personalitatea persoanei în cauză, indiferent de trenduri.

Dacă vorbim despre o petrecere în club sau într-un cadru lejer, se poate opta pentru rochii scurte, care ies în evidenţă într-un mod îndrăzneţ atât din punct de vedere al culorii, cât şi al croielii. În schimb, dacă vorbim despre o petrecere formală sau o seară de gală, potrivită este o rochie lungă simplă, aceasta fiind completată de accesorii.

Sunt recomandate rochiile în tonuri de auriu sau argintiu, rochiile în nuanţe metalice, dar şi rochiile de ocazie cu paiete sau detalii strălucitoare. De asemenea, o rochie de gală tip sirenă sau o rochie cu trenă inspiră feminintate şi eleganţă.

Chiar şi pentru femeile mai scunde rochia lungă poate fi un atu, dacă este cu talie înaltă, astfel încât să confere o formă alungită a corpului, în combinaţie cu pantofi stiletto sau platforme înalte. De asemenea, rochiile creion sunt şi ele în trend. Pentru o statură înaltă, recomandarea DRESSBOX este să se aleagă rochiile maxi şi rochiile în culori deschise sau cu imprimeu, indiferent dacă vorbim de animal print sau motive florale.

Desigur, şi silueta este definitorie pentru alegerea unei rochii. Femeile slabe pot purta ţinute de ocazie care adaugă volum prin încreţituri, volane sau pliuri şi se pot folosi de imprimeuri cu motive elaborate. Astfel, rochia cu peplum sau rochia baby doll sunt alegerea potrivită pentru o siluetă suplă.

Femeilor cu forme le sunt recomandate materialele lejere, cum ar fi jerseurile, rochiile cu o croială dreaptă sau rochiile din material mat, deoarece cele strălucitoare adaugă volum din punct de vedere vizual.

Pentru femeile pe care le caracterizează stilul clasic, cea mai bună opţiune este reprezentată de rochiile din dantelă şi din materiale pline, care vor rămâne mereu versatile şi uşor de adaptat fiecărei ocazii. Bine de ştiut este că la modă sunt rochiile asimetrice sau cele de catifea.

Toate femeile îşi doresc să aibă un look fabulous în noaptea dintre ani, însă asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiască sume imense pentru o ţinută pe care s-o poarte o singură dată. Cea mai avantajoasă opţiune rămâne închirierea unei rochii de ocazie, pentru că se economisesc bani şi e garantat un look de excepţie. Astfel, DRESSBOX pune la dispoziţie peste 1000 de rochii şi accesorii de închiriat pentru evenimente, semnate de cei mai în vogă designeri internaţionali ai momentului.

Bucuresti, 21.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *