free download 78 travel guides written by experts

Cele mai noi produse Genius

Ergo 555 Laser – primul mouse de gaming din lume cu tehnologie OLED

Ultima inovaţie în materie de gaming, noul mouse Ergo 555 Laser de la Genius integrează cele mai avansate tehnologii pentru a oferi performanţe înalte şi a satisface cele mai exigente cerinţe ale gamerilor. Mult mai avansat decât orice alt mouse, graţie tehnologiei încorporate Doppler, rezoluţiei înalte şi incredibilei precizii de 100x la acoperirea suprafeţei, mouse-ul oferă o experienţă inedită de joc.

De asemenea, mouse-ul permite independent ajustarea dpi-ului axelor X şi Y, de la 400 la 3200, obţinându-se astfel o reacţie instantanee şi personalizată în joc, în timp ce ecranul tip OLED de care beneficiază, transmite permanent informaţii legate de rezoluţie şi profilul jocului.

Pentru individualizarea profilurilor de joc, Ergo 555 Laser de la Genius dispune de şapte butoane macro programabile care permit tuturor împătimiţilor de gaming accesul instantaneu la toate modurile de joc, simplificarea acţiunilor şi mişcărilor multiple.

Specificaţii:
Ideal pentru jocuri
Ecran OLED
Tehnologie dual laser Doppler
Ajustarea axei X şi Y independent de la 400 la 3200 dpi
Şapte butoane pentru memorarea a cinci profiluri de jocuri
Formă ergonomică cu carcasă de cauciuc pentru confort pe perioade îndelungate
Rezoluţie 3200dpi
Preţ de referinţă: 30 euro

Genius G-Shot D1212PMP – multifuncţionalitate şi performanţă într-un design unic şi inovativ

Pentru persoanele pragmatice care doresc achiziţionarea unui device performant, care să înglobeze o varietate mare de funcţii multimedia, Genius a lansat recent la nivel mondial camera digitală G-Shot D1212PMP, un dispozitiv multifuncţional care integrează atât funcţii de cameră foto digitală, cât şi de consolă de jocuri. Mai mult, inteligentul device îndeplineşte funcţii de video recorder, înregistrare TV/AV, webcam, music şi video player, precum şi radio FM

Device-ul este în primul rând o cameră foto digitală, care dispune de un zoom digital 4x, o rezoluţie de bază de 5MP, care poate fi extinsă până la 12MP, senzor CMOS şi ecran color LCD LTPS de 2,5” cu rezoluţie de 201K pixeli, fiind astfel capabil să ofere imagini de calitate superioară chiar şi în condiţii de luminozitate redusă sau întuneric.

Mai mult, cu ajutorul noului device şi a unui card de memorie extern de 2GB, puteţi înregistra timp de aproape patru ore în format MPEG4, filmele preferate la o calitate superioară VGA şi 30 de cadre pe secundă. Folosind cablul AV din dotare, puteţi conecta camera la televizor sau DVD player pentru înregistrarea programului şi a emisiunilor preferate.

Specificaţii:
CMOS de 5.0 Mega Pixeli
Zoom digital 4X
Ecran LCD LTPS de 2.5”
Suportă un card SD de până la 2GB
Înregistrare TV/AV, cameră digitală, video-recorder MPEG4 de calitate DVD, player de film şi de muzică, radio FM, jocuri şi webcam pe USB 2.0.
Funcţie DPOF
Preţ de referinţă: 195 euro

Bucuresti, 25.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *