free download 78 travel guides written by experts

Cele mai noi produse educationale cresc interesul elevilor de a invata

Profesionistii din educatie si-au dat intalnire la Basel, la  WorldDidac2008

– Ridicarea standardelor adoptate in invatamantul obligatoriu si cresterea rolului IT in aria materialelor didactice au fost principalele teme abordate la Targul WorldDidac, ce a avut loc recent in orasul  Basel, din Elvetia.

423 de expozanti din 31 de tari au prezentat ofertele educationale unui numar de 20.000 de vizitatori din 76 de tari.

Participant la eveniment, Stefan Morcov, Deputy Comercial VicePresident eLearning, a avut ocazia sa compare solutiile de eLearning produse de SIVECO Romania cu oferta globala a momentului si, totodata, nivelul de asimilare a educatiei asistate de calculator din Romania cu cel din alte tari.

Expozanti din toata lumea au venit la targ cu cea mai noua oferta de servicii si produse pentru toate nivelurile de educatie si pregatire.

Table digitale interactive, carti care te invata sa canti, cu suport de CD, cursuri de engleza de afaceri, povestiri din care copiii invata mai usor matematica, laboratoare de date, cifre si tabele condensate intr-un dispozitiv de 7 cm dotat cu touch screen – sunt doar cateva din produsele care au atras atentia vizitatorilor.

”Experienta SIVECO Romania in domeniul materialelor educationale este una care se ridica la standarde europene. Suntem mandri ca avem produse performante care pot fi folosite oriunde in lume. Tehnologia informatiei ocupa un loc tot mai insemnat in aria educatiei”, a declarat Stefan Morcov. 

WorldDidac este locul dedicat proiectelor internationale. De aceea, targul este vizitat de oficiali din educatie, dar si de cumparatori si dealeri.

Vizitatori de varste diferite au fost interesati de demonstratiile facute la diverse standuri, organizatorii reusind sa puna in contact furnizori de servicii educationale si reprezentanti ai publicului caruia acestia se adreseaza.

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *