free download 78 travel guides written by experts

Cele mai importante nume ale industriei de comunicare din Romania, Bulgaria si Moldova

Professional Association of the Advertising and Market Communication Industry (PAAMCI) Viena pregateste cea de-a sasea editie a Euroforum:communication, singura intalnire la nivel inalt din Austria a industriei de  comunicare, ce propune o serie de discutii despre conexiunile dintre mediul de afaceri si domeniul comunicarii.
 Studii de caz: Romania, Bulgaria si Moldova Evenimentul vizeaza conectarea industriilor de comunicare din Europa, printr-un schimb de experiente la nivel european, concentrandu-se anul acesta pe situatiile din Romania, Bulgaria si Moldova.

Conform unui studiu al Camerei de Comert Exterior a Austriei, mai mult de 200 de agentii si companii din zona de marketing si comunicare a Austriei sunt interesate sa isi dezvolte legaturile cu aceste tari. Cu aceasta ocazie sunt impartasite idei si viziuni pretioase prin contact direct, eliminandu-se astfel  prejudecati  si bariere interculturale.

Principalele teme de discutie
Pe langa dezbaterile cu privire la dezvoltarea afacerilor din domeniul comunicarii in cele trei tari, evenimentul ofera participantilor posibilitatea de a afla chiar de la reprezentantii industriilor de comunicare din aceste regiuni care sunt provocarile atunci cand activezi in acest mediu. 
Printre cele mai importante momente ale conferintei se numara si discursul lui Ioan Hollender, directorul Operei de Stat din Viena, nascut in Timisoara, dar stabilit inca din 1959 in Viena – exemplul perfect al  conexiunilor de success dintre Romania si Austria.

In programul acestei intalniri sunt inserate si prezentarile principalelor festivaluri de publicitate ce s-au desfasurat in Romania, in 2008: AdPrint Festival si Effie Awards Romania, insotite de expunerea printurilor castigatoare si a campaniilor premiate la cele doua festivaluri.

Evenimentul  va fi insotit de o Reuniune Diplomatica la care vor participa reprezentanti ai Ambasadelor celor trei tari.

Euroforum:communication Viena este un eveniment organizat de Brainswork in colaborare cu Professional Association of the Advertising and Market Communication Industry (PAAMCI).

Inscrierile la eveniment sunt gratuite si se pot face online, pe site-ul www.euroforum-communication.at.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *