free download 78 travel guides written by experts

Cele mai importante competitii ale momentului la tenis, scrima si fotbal

pe plaja – in acest sfarsit de saptamana, la TVR 2

TVR 2 a programat în perioada 9-11 septembrie transmisiuni în direct şi înregistrate de la trei dintre cele mai importante competiţii interne şi internaţionale. Este vorba de finalele Campionatelor Naţionale de Seniori la Sabie, finalele turneului de tenis Ropharma – Challenger -Braşov şi semifinalele şi finala Cupei Mondiale la fotbal pe plajă FIFA Beach Soccer World Cup – Ravenna 2011.

Astfel, în 9 şi 11 septembrie, de la ora 18.30, TVR 2 va aduce un eveniment în premieră – Finalele Campionatelor Naţionale de Seniori la Sabie vor fi organizate şi transmise în direct, pentru prima dată, dintr-un studio de televiziune, în cadrul unui show cu public. Va fi o premieră în istoria televiziunii şi a sportului românesc la care vor participa oameni de notorietate din sportul românesc şi nu numai: Laura Badea, Octavian Morariu, Doina Melinte, Elisabeta Lipă, Ana Pascu, Mariana Bitang, Andreea Răducan, Ana Brînză şi alţii.

Finalele Campionatelor Naţionale de Seniori, proba de Sabie masculin vor fi transmise în direct la TVR 2 din studioul 3 al Televiziunii Române vineri 9 şi duminică 11 septembrie, de la 18.00 şi vor fi prezentate şi comentate de Alina Alexoi. Producătorul programului este Monica Bucur.

Vineri, 9 septembrie, de la ora 13.30, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13.00 şi duminică, 11 septembrie, de la ora 13.00, TVR 2 şi TVR Internaţional vor transmite fazele finale ale turneului de tenis Ropharma – Challenger Braşov .

Transmisiunile în direct se vor face din incinta Bazei Sportive Olimpia din Braşov unde se desfăşoară cea de-a XVI-a ediţie a Turneului Internaţional de tenis Ropharma Challenger. Competiţia, avându-l ca director pe Dumitru Hărădău, face parte din categoria ATP Challenger Tour, turneu dotat cu premii în valoare de 50,000 $.

Comentator va fi Cristian Mîndru, iar producătorul – Valentina Stelescu.

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 18.00, TVR 2 va transmite în direct din Italia prima semifinală a competiţiei FIFA Beach Soccer World Cup – Ravenna 2011, urmând ca de la ora 23.00 să transmită înregistrarea celei de-a doua semifinale. Duminică, 11 septembrie, de la ora 23.00, TVR 2 va transmite înregistrarea finalei FIFA Beach Soccer World Cup – Ravenna 2011.

Comentariul este asigurat de Emil Hossu Longin . Producătorul programului va fi Monica Bucur.

Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *