free download 78 travel guides written by experts

Cele mai frumoase filme de Craciun vin in decembrie la Diva, de luni pana vineri, de la ora 17:00

Decembrie: luna sărbătorilor de iarnă, a cadourilor și a vacanței, momentul împodobirii bradului și al apropierii de familie, de prieteni și toți cei dragi. Pentru a simți din plin atmosfera de sărbătoare, DIVA aduce publicului, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, câte un film de Crăciun, până pe 25 decembrie.

Numărătoarea inversă până la Crăciun continuă la DIVA cu pelicula Nu-mi place Crăciunul, difuzat joi, 10 decembrie, despre Grace, o mamă singură care descoperă iubirea alături de un alt bărbat, care are un singur defect. Ce va face ea când va afla că el nu serbează Crăciunul?

Luni, 14 decembrie, de la ora 17:00, urmăriți Crăciun cu fostul, în care, în timpul unui viscol, Noelle se trezeşte izolată alături de fostul soţ și vor trebui să treacă împreună peste sentimente încă nedepăşite.

Joi, 17 decembrie, în Crăciun în Louisiana, o directoare obsedată de munca sa revine în orășelul natal de Crăciun, cu fiul și mama ei, iar o veche iubire o ajută să înțeleagă ce își dorea inima ei.

Luni, 21 decembrie, o profesoară de engleză ajută o tânără în perioada sărbătorilor, fără a şti că, de fapt, sub înfăţişarea acesteia se ascunde îngerul ei păzitor. În filmul Domnul Miracol, de la ora 17:00. Miercuri avem Globul de Crăciun, un film romantic despre Kathy, o văduvă îndurerată care îl cunoaşte pe Tim, iar acesta o învaţă să accepte din nou bucuria Crăciunului.

Urmăriți, așadar, numărătoarea inversă până la Crăciun: până pe 25 decembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00, numai la DIVA!

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *