free download 78 travel guides written by experts

Cele mai bune si interesante reduceri vin înainte de sarbatori de la PC Garage

PC GarageAșa cum și-a obișnuit clienții și fanii, PC Garage marchează fiecare lună cu o nouă campanie de reduceri. Acum, timp de 15 zile înainte de debutul sărbătorilor de iarnă, magazinul derulează o campanie specială. În perioada 10 – 24 decembrie, sub numele „15 zile de reduceri“, clienții care accesează site-ul PC Garage sunt întâmpinați cu un design nou, pregătit special pentru sărbători, dar mai ales găsesc sute de surprize și promoții la unele dintre cele mai căutate produse.

PC Garage a crescut, în deceniul de activitate pe care l-a împlinit anul acesta în România, respectând întocmai motto-ul „Clientul nostru, stăpânul nostru“. Nici campania de reduceri din decembrie nu face excepție. În fiecare zi, cei care cumpără produse din oferta magazinului primesc diferite cadouri și reduceri în funcție de ziua în care decid să plaseze comanda. Ineditul acestei campanii, diferită de cele ale altor magazine de profil, este că totul devine o surpriză. Cadourile și reducerile pe care PC Garage le oferă pot fi descoperite doar în ziua respectivă.

Magazinul PC Garage își invită clienții să viziteze pagina dedicată acestei campanii și să descopere produsele, surprizele, dar și mesajele pe care echipa le-a pregătit. În fiecare zi, chiar și pentru cele în avans sau pentru cele precedente, un mesaj amuzant întâmpină utilizatorii. După caz, îi roagă să aibă răbdare, îi sfătuiește la ce să fie atenți sau le oferă idei de cadouri pentru cei dragi. Cum totul este o surpriză, campania „15 zile de reduceri“ este numai bună pentru ca fiecare să le facă celor apropiați un cadou neașteptat.

Bucuresti, 15.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *