Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cele mai bune huse Samsung Galaxy S21 pe care le poţi cumpăra

În ultimii ani, linia Samsung Galaxy S21 a devenit accesibilă şi, pentru că rămâne o investiţie considerabilă, vei dori să o protejezi cât mai bine de căzături, zgârieturi şi şocuri. Cele mai bune huse Samsung Galaxy S21, nu numai că îţi vor proteja noul smartphone, dar îi vor şi menţine linia elegantă.

Indiferent dacă preferi o carcasă transparentă, rabatabilă, colorată sau robustă, vei putea alege din numeroase modele. Cea mai bună veste este că nu trebuie să cheltuieşti mulţi bani pentru ca telefonul tău să arate impecabil pentru cât mai mulţi ani!

Cele mai bune huse Samsung Galaxy

sursa foto

Iată câteva sugestii în acest sens!

Husa OtterBox Defender

Dacă vrei o husă care să reziste şi, totodată, să îţi protejeze telefonul în mod eficient, alege modelul OtterBox Defender. Datorită compoziţiei si a conţinutului de argint antimicrobian, este o carcasă sigură şi pentru sănătatea ta.

Husa Tech21 Evo Sparkle

Este o carcasă pe care o vei îndrăgi imediat datoriră strălucirii subtile, dar şi a proprietăţilor antimicrobiene pe care le are suprafaţa. Rezistentă şi atractivă, această husă îţi va proteja telefonul, oferindu-ţi o suprafaţă excelentă de contact.

Seria de huse Ringke Onyx

Dacă vrei ceva care să asigure aderenţa maximă cu noul tău Samsung, alege un model de husă din seria Onyx de la Ringke. Poţi alege din trei culori solide cu textură antiderapantă foarte frumoasă şi cu puncte de ancorare pentru ataşarea unei curele care să permită purtarea telefonului pe încheietura mâinii.

Husa Spigen Liquid Air Armour

Este una dintre cele mai populare huse pentru un Smartphone! Subţire şi cu un profil discret, aceasta protejează adecvat telefonul. De asemenea, textura de pe spate îi creşte aderenţa şi îl face uşor şi plăcut de ţinut în mână.

Husa Samsung Galaxy S21 Ultra

Este o carcasă de telefon excelentă care răspunde la toate necesităţile şi aşteptările pe care le-ai putea avea. Este special proiectată pentru Galaxy S21 5G şi, spre deosebire de alte huse Samsung, este fabricată din piele moale cu profil elegant şi rafinat.

Se remarcă prin volumul mic şi designul ergonomic care asigură o aderenţă extrem de confortabilă şi de sigură. La aceste caracteristici se adăugă butoanele din aluminiu şi căptuşeala moale din microfibre. Alege negru pentru un aspect clasic şi minimalist, sau maro pentru un look cool şi, totodată, de modă veche.

Husa Spigen Thin Fit Case

Dacă ai scos deja din buzunar o mulţime de bani pentru un Samsung Galaxy S21 şi nu vrei să investeşti la fel de mult şi într-o husă de protecţie, poţi alege modelul Spigen Thin Fit Case. Se remarcă prin designul hibrid realizat din policarbonat şi poliuretan termoplastic şi combină proprietăţile ambelor materiale pentru a obţine o carcasă durabilă cu o mare capacitate de absorbţie a şocurilor.

De asemenea, foloseşte şi tehnologia pernei de aer, iar designul este suficient de subţire pentru a încape uşor în buzunarul de la spate al pantalonilor şi a putea fi transportat confortabil. Acoperirea premium cu finisaj mat îl face uşor de manevrat, iar designul simplu îl face pe placul multor utilizatori.

Husa de protecţie robustă Samsung Galaxy S21

Este printre cele mai grele carcase realizate de Samsung, remarcabilă prin designul subţire şi elegant, dar şi prin protecţia sporită pe care o asigură împotriva şocurilor. Design-ul metalic de pe spate îi conferă un plus de rafinament, făcându-l şi mai durabil.

Husa Cristal lichid Spigen

Husa din cristal lichid Spigen este alegerea ideală dacă vrei doar un strat subţire de protecţie, fără a ascunde telefonul. Este complet transparentă şi se poate monta şi demonta în doar câteva secunde. Tehnologia Air Cushion din cele patru colţuri nu diminuează linia elegantă şi creşte nivelul de protecţie în cazul şocurilor sau a căzăturilor.

Husa Ringke Fusion Galaxy S21

Faţă de seria Spigen, cea Ringke, care este realizată tot din cristale lichide fiind transparentă, vine în plus cu o matrice de microdoturi care previn efectul de curcubeu. Este o carcasă certificată pentru protecţia eficientă la căzături şi are găuri Quick Catch care permit adăugarea unei curele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *