free download 78 travel guides written by experts

CEL.ro alaturi de copiii cu dizabilitati

CEL.ro sprijină copiii aflaţi în grija Centrului pentru Copii cu Dizabilităţi Domniţa Bălaşa. Centrul găzduieşte aproximativ 110 copii cărora le oferă pe lângă cazare, îngrijire, hrană şi reabilitare, educaţie nonformală şi informală, sprijin emoţional, consiliere şi pregătire în vederea integrării/includerii sociale a copiilor cu deficienţe de auz.

Pentru a le oferi un Crăciun mai frumos acestor copii, CEL.ro a mers în vizită, le-a dăruit cadouri şi a petrecut câteva ore în compania lor.

CEL.ro îşi propune pe viitor ca împreună cu cei care activează în cadrul companiei să facă din acest tip de acţiuni o tradiţie şi să ofere un sprijin copiilor care au nevoie de el.

Acţiunile de binefacere sunt o constanţă a lunii decembrie şi reuşesc să aducă zambete şi voie bună fie că vorbim de familii defavorizate, de aziluri de bătrâni sau de internate-orfelinate şi cu cât sunt mai dese, cu atât cresc şansele ca sentimentul de apartenenţă să nu dispară.

CEL.ro este cel mai mare magazin online cu capital integral românesc, care activează pe piaţa din România din anul 2004. Cu o gamă largă de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comerţului online românesc şi dispune de servicii integrate şi adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a înregistrat în anul 2014 vânzări de 33 milioane EUR, un portofoliu de peste 100.000 de produse şi peste 800.000 de comenzi procesate până în prezent.

Bucuresti, 22.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *