free download 78 travel guides written by experts

Cel mai varstnic aplicant BestJobs are 74 de ani

Realitatea economica prin care trecem face ca interesul pentru angajare sa cunoasca valori record. Pe langa o crestere a numarului de aplicari cu peste 250% in ianuarie 2009 fata de ianuarie 2008, o evaluare a cifrelor din baza de date BestJobs a scos la vedere situatii inedite.

Cea mai tanara aplicanta BestJobs – 17 ani

Cea mai tanara candidata este din jud. Prahova, eleva a unui liceu pedagogic. S-a inregistrat pe site-ul BestJobs la inceputul acestui an si in primele doua luni a aplicat pentru 12 pozitii vacante in domeniile marketing, publicitate si vanzari.

Cea mai varstnica aplicanta BestJobs – 74 de ani

Cel mai varstnic aplicant BestJobs este tot de sex feminin, cu domiciliul in Resita, fosta profesoara, avand o experienta de peste 30 de ani in invatamant. Cele 3 pozitii pentru care a aplicat sunt de bona, fie in tara, fie in strainatate. Este buna cunoscatoare a limbilor germana si rusa, franceza si engleza fiind in curs de invatare.

Cele mai multe aplicari BestJobs – 6763

Utilizatorul cu cele mai multe aplicari este din Bucuresti, are 43 de ani si detine recordul in baza de date: 6.763 de CV-uri trimise incepand din septembrie 2007 si pana in prezent. Este de profesie inginer si a obtinut o diploma in management si administrarea afacerilor.

Cele mai multe pozitii completate in CV la experienta profesionala – 54
Cele mai multe pozitii completate in Istoricul profesional le are un bucurestean in varsta de 35 de ani – 54 de pozitii, dintre care 50 sunt proiecte de freelancing in design, efectuate pentru diferiti clienti. Ultima institutie de invatamant absolvita este Facultatea de design industrial si ambiental din Bucuresti.

Oferta cu cele mai multe aplicari – Area Sales Manager – 9688

Cea mai `curtata` oferta de pe site – cu 9688 de aplicari a fost o pozitie de Area Sales Manager pentru zonele de N. V si S ale tarii, publicata pe site de un grup farmaceutic. Oferta a expirat la sfarsitul lunii decembrie 2008.

CV-ul cu cele mai multe vizionari – 6699

CV-ul cu cele mai multe vizualizari apartine bucuresteanului care are cele mai multe aplicari pe site. Biografia sa a fost vizionata de 6699 de ori, dintre care 381 s-au inregistrat in ultima luna. CV-ul a fost actualizat ultima data in 20 februarie 2009.

Cele mai multe scrisori de intentie salvate in cont – 2730

Utilizatorul cu cele mai multe scrisori de intentie salvate in contul BestJobs este din Bucuresti, de sex feminin si are 30 de ani. Numarul record de scrisori de motivatie este 2730, majoritatea vizand pozitii in marketing, finante si vanzari.

BestJobs este serviciul de recrutare preferat de companiile si utilizatorii din Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova. In acest moment, BestJobs gazduieste peste 1 milion de CV-uri active in baza de date si are peste 70.000 de companii client. De asemenea, BestJobs.ro este site-ul cu cele mai multe anunturi de angajare din Romania.

Bucuresti, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *