free download 78 travel guides written by experts

Cel mai talentat roman isi revendica premiul vineri, de la 20:30, in direct la PRO TV

Cursa pentru cel de-al patrulea titlu de „Cel mai talentat român” se apropie de final. Vineri, 16 mai, începând cu ora 20:30, cei 15 finaliști ai show-ului Românii au talent vor încerca să-i convingă pe telespectatori că merită să plece acasă cu premiul de 120.000 de euro.

Finala show-ului va reuni o varietate de talente care i-au cucerit pe cei trei jurați, dar și pe românii din fața televizoarelor. Muzica va fi în centrul spectacolului. Vocile Brio Sonores vor încerca să seducă din nou doamnele de toate vârstele, Cvintetul Anatoly va uimi publicul cu trilurile lor, iar Los Hermanos Dinamita vor umple de energie sala. Emy Drăgoi are întotdeauna acordeonul pregătit, „Băiatul cu chitara”, Andrei Cerbu, este hotărât să-și demonstreze talentul, iar șoferul de basculă Ștefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues) îi va distra din nou pe telespectatori.

Dansul își are și el locul asigurat pe scena de la Românii au talent. Adolescentul care a învățat singur să danseze freestyle, Sabin Cojocaru, și mica balerină Alexandra Siverenko vor să demonstreze că talentul nu are vârstă. Alin Beca și Cătăna Țâmpău îl vor face din nou mândru pe Mihai Petre cu un număr de dans impecabil, trupa Workout vor să arate că pot face spectacol din orice, iar „Zburătorul” Octavian Stoica va readuce spectacolul la bară. Românii îi vor putea revedea cu drag pe „profesorul de joacă” Leon Magdan și pe desenatorul Cătălin Mihalache, își vor aduce aminte de copilărie cu ajutorul baloanelor de săpun ale Claudiei Stroe și vor râde până la lacrimi datorită comedianului Raul Gheba.

Tot vineri seară, în premieră, telespectatorii PRO TV vor fi invitați să aleagă românul cu cel mai original talent, care merită premiul de 10.000 de euro. După ce a demonstrat că poate desena și cu mâinile, și cu picioarele, Cătălin Mihalache luptă pe două fronturi în finală, concurând și pentru premiul de originalitate. „Acrobatul din balon”, Ricardo Massida, va readuce divertismentul italian în fața publicului român, în timp ce trupa Qui peut va inventa o nouă poveste doar cu ajutorul costumelor și al luminilor. Paharele vor prinde din nou glas sub mâinile fermecate ale lui Florinel Lăutaru, iar Biba Struja, unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume, va asigura un show electrizant.

Spectacolul din finală va fi completat de surprizele pregătite de Smiley și Andra. Prezentatorul va cânta cea mai nouă piesă a sa, Nemuritorii, în timp ce Andra va interpreta live o piesă internațională îndrăgită. Baletul lui Edi Stancu se antrenează pentru un moment special, iar magia se întoarce pe scena de la Românii au talent. Câștigătorul celei de-a doua ediții a show-ului, Cristian Gog, va uimi din nou publicul cu un număr de mentalism nemaivăzut.

Învingătorul ia totul, numai la PRO TV!

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *