free download 78 travel guides written by experts

Cel mai rapid mod de a incheia polita RCA

Doar 5 minute. Atat dureaza sa-ti inchei polita la standurile RCA Rapid din Bucuresti si din tara.

Serviciul oferit de Total Advisor vine in intampinarea clientilor care nu au timp de pierdut. In conditiile in care programul companiilor de asigurari se incheie in jurul orei 18, tot mai multi soferi ajung cu greu dupa serviciu, pentru a-si incheia polita RCA. Acum, cu ajutorul serviciului RCA Rapid, clientii pot încheia polita pana la 10 seara si in weekend, in functie de programul hipermarketului.

Amenzile pentru soferii care nu incheie polita RCA sunt de 10 ori mai mari decat valoarea politei, putand ajunge si pana la 2000 RON. In plus, soferii in culpa raman fara placute si certificat de inmatriculare.

La standurile RCA Rapid din galeriile comperciale soferii pot incheia oferte de la mai multe companii de asigurare, iar pretul este comparabil cu cel de anul trecut.

“Daca anul trecut polita RCA pentru masinile intre 1201-1400 cm3 era in jur de 220 RON, anul acesta pretul unei polite RCA Rapid in galeriile comerciale incepe de la 245 de RON“, ne asigura Simona Panaitescu, Retail Manager Total Advisor.
       
Galeriile comerciale in care se poate incheia polita RCA Rapid sunt: in Bucuresti – Centrul comercial Auchan Titan, Centrul comercial Orhideea, Centrul comercial Feeria, Centrul comercial Esplanada; Constanta – Galeria Comerciala TOM; Iasi – Centrul Comercial Felicia.

Bucuresti, 27.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *