free download 78 travel guides written by experts

Cel mai popular serial spaniol, din 12 aprilie la AXN

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza din 12 aprilie Internatul/El Internado. Este un serial de atmosferă, în care lămpile pâlpâie continuu, uşile se trântesc fără motiv, iar noaptea, umbrele se strecoară pe coridoare şi cineva pândeşte mereu din pădure… Cel mai popular serial spaniol va fi difuzat în România la doar două luni după premiera în ţara de origine, în premieră la AXN.

Acţiunea acestui misterios serial are loc într­­­­-o şcoală internat situată în mijlocul unei păduri înfricoşătoare, complet izolată de restul lumii. Frumoasa dar sălbatica Maria (Marta Torné), care tocmai a evadat dintr-un spital de nebuni, soseşte aici pentru a lucra ca femeie de serviciu, însă din prima secundă simţi că are un secret adânc şi că urmăreşte ceva… Treptat, ea devine un intrus în relaţia dintre carismaticul director, Hector, şi iubita lui calculată, Elza.

Acţiunea începe în septembrie când internatul se însufleţeşte de elevii de gimnaziu şi de adolescenţi. Facem cunoştinţă cu Marcos (Martín Rivas) şi cu povestea lui emoţionantă, acesta fiind un adolescent care a trebuit să se maturizeze forţat după dispariţia părinţilor lui, iar acum trebuie să aibă grijă de sora lui mai mică, Paula (Carlota Garcia) care încă nu ştie că părinţii lor au murit.

Chiar din primele zile de şcoală mult îndrăgitul, deşi un pic ursuzul profesor de istorie Alfonso dispare iar un mic grup de adolescenţi, Carolina, Victoria, Ivan, Cayetano şi Roque, obsedaţi de aventură, se pun pe investigat. În Internatul/El Internado, atmosfera este înăbușitoare, lămpile pâlpâie, uşile se trântesc din senin iar noaptea, umbrele se strecoară pe coridoare… şi din pădure cineva stă tot timpul la pândă…

Internatul/El Internado este un thriller plin de mister, în care se regăsesc într-un mod fericit mai multe genuri, abordând profund şi autentic adolescenţa. Pentru că are toate ingredientele unui serial de succes, primele două sezoane din Internatul/El Internado au fost deja achiziţionate de AXN astfel încât din 12 aprilie, timp de 14 duminici, publicul poate urmări săptămână de săptămână Internatul/El Internado, de la ora 18:00.

Bucuresti, 07.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *