free download 78 travel guides written by experts

Cel mai penibil moment din viata lui DJ Andi: a intrat in camera de hotel peste doua batrane

DJ Andi şi Manuel D. Dinculescu, doi dintre cei trei matinali de la Radio 21, au participat în perioada 14 – 16 martie la seria de conferinţe Radio Days Europe ce a avut loc în Barcelona, ocazie cu care DJ Andi a trăit şi cel mai penibil moment din viaţa lui: a intrat în camera de hotel greşită, reuşind să le sperie îngrozitor pe cele două bătrâne care erau cazate acolo.

„Eu, Manuel D. Dinculescu şi încă un prieten ne-am aşezat la terasa hotelului în care era cazat prietenul. La un moment dat, am avut nevoie să folosesc toaleta, aşa că i-am cerut amicului cartela şi am mers la camera 406, unde acesta îmi spusese că este cazat. Pentru că înăuntru se afla camerista,  uşa era deschisă, aşa că am intrat şi am rugat-o să iasă pentru a putea folosi „tronul” în linişte.”, îşi începe DJ Andi povestea.

Doar că matinalul de la Radio 21 a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a intrat în baie: peste tot erau doar lucruri pentru femei. „L-am sunat disperat pe prietenul meu şi l-am întrebat încă o dată la ce cameră stă. Ştiţi ce mi-a răspuns? În camera 407! Exact când am deschis uşa toaletei, în cameră au intrat două bătrâne care s-au speriat îngrozitor când m-au văzut. Au început să ţipe, au chemat recepţionerul… A căzut cerul pe mine. Trebuie să recunosc că acesta a fost cel mai penibil moment din viaţa mea.”, îşi încheie DJ Andi povestea.

Într-un final, totul s-a terminat cu bine, bătrânele nu au depus plângere, iar cei doi Dji de la Radio 21 le-au invitat la o cafea, cele două doamne acceptând entuziasmate invitaţia.

Peripeţiile lui DJ Andi în Barcelona pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17549/Aventurile_matinalilor_in_Barcelona.html.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *