free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou ultra-portabil de la MSI, vine in Romania

Reţelele magazinelor Flamingo Computers, Flanco şi platforma online www.eflamingo.ro aduc în premieră în România MSI WIND

Flamingo International, unul dintre cei mai importanți jucători pe piaţa românească de retail de produse electronice, electrocasnice și IT&C, va aduce în premieră în ţara noastră, cel mai nou model de laptop sub emblema MSI, MSI Wind. În acest moment, modelul este disponibil pentru pre-comandă pe platforma online www.eflamingo.ro la preţul de 1.499 RON inclusiv TVA, urmând să fie introdus în magazinele grupului în perioada imediat următoare.

Cu o configuraţie puternică, noul mini-laptop doreşte să concureze Eee PC de la Asus şi reprezintă alegerea perfectă pentru persoanele care doresc mobilitate maximă şi viteză mare de răspuns în aplicaţiile Office, la un preţ mai mult decât accesibil. Memoria RAM DDR2 de 1GB, procesorul Intel Atom de 1,6 GHz împreună cu capacitatea de stocare HDD de 80 GB pe interfaţă SATA, dau valoare notebook-ului şi aplicaţiilor Office şi Internet.

MSI Wind cântăreşte doar 1 kg, iar pentru că se doreşte a fi un laptop pentru persoanele active, încorporează o tehnologie de tip Bluetooth şi Wireless lan de 802,11 b/g. Display-ul WSVGA Super-TFT cu dimensiune de 10” şi rezoluţie 1024×600, oferă imagini naturale, dinamice, de calitate superioară, ideale pentru vizualizarea filmelor, videoclipurilor, sau chiar imaginilor video transmise prin webcam-ul încorportat. 

MSI Wind este unul dintre cele mai generose modele din segmentul mini-laptopurilor. Laptop-ul vine echipat cu sistemul de operare Microsoft Windows XP Home Edition şi este disponibil în trei culori: alb, negru şi roz, având inclusă în pachet geantă specială.

Produsul va fi disponibil în perioada imediat următoare în reţelele magazinelor Flanco şi Flamingo Computers, în momentul de faţă fiind disponibil doar pentru pre-comandă pe platforma online www.eflamingo.ro, la preţul de 1.499 RON, care include şi geanta pentru notebook.

Bucuresti, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *