free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou sezon „In puii meii” a luat startul in forta la Antena 1

Maestrul ceasornicar Fernando a făcut deliciul publicului spectator

Maestrul comediei, Mihai Bendeac, a dat aseară startul celui mai nou sezon „În puii mei”. Nu au lipsit momentele savuroase şi personajele monumental interpretate de echipa de actori ai show-ului. Printre noile personaje cu care Mihai Bendeac şi-a întâmpinat telespectatorii s-au numărat campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu – Taurete şi copilotul său- Laurian sau Radu Banciu, însă celebrul Fernando a rămas preferatul publicului. Aproape 1,4 milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară în minutul de aur, la 21.00, sketch-ul cu maestrul ceasornicar Fernando. 

Mihai Bendeac şi echipa lui au dat startul comediei aseară la Antena 1. Alături de personaje deja consacrate, echipa de la „În puii mei” şi-a întâmpinat telespectatorii cu fel de fel de surprize. Campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu, "Taurete", alături de un “copilot” aparte, Laurian au stârnit hohote de râs în cea mai nebună cursă de raliu, iar prezentatorul Radu Banciu a reuşit în stilu-i caracteristic să strice un botez la care fusese invitat.

Celebrul personaj Fernando, interpretat magistral de maestrul comediei, Mihai Bendeac, a rămas preferatul publicului spectator. Astfel, aproape 1,4 milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară în minutul de aur, la 21.00, sketch-ul cu maestrul ceasornicar Fernando.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 11 martie 2012

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *