free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou magazin PROFI din Bucuresti

Cel mai nou magazin PROFI din capitala, a 19-a unitate a lantului din acest oras si a 103-a din tara, si-a primit, astazi, primii cumparatori.

“Iata ca, in mai putin de o luna de la ultima inaugurare din Bucuresti, deschidem aici inca un magazin ” a declarat Pawel Musial, Directorul General PROFI Rom Food. “De aceasta data, ne intampinam clientii inca de la intrare cu irezistibilele bunatati ale departamentului de grill si cu produse proaspete de panificatie coapte la fata locului.”

Reactiile nu au intarziat sa apara. “Frumos magazin si imi place ca vinde si painea mea preferata” a declarat Duma Aurelia, unul dintre cumparatori. “Multi dintre prietenii mei o cauta, are si un pret foarte bun, si ma bucur ca de acum incolo o vor gasi aici, chiar langa casa.”

Amplasat in Str. Pajura nr.7, sect.1, in locul fostului magazin Deli-Fresh, noul magazin PROFI are o suprafata totala de 740mp si o sala de vanzari de 550 mp.

Ca de fiecare data, in primele trei zile de la deschidere, mii de cumparatori se vor bucura de cadoul inaugural oferit de PROFI, care consta din pungi pline cu produse de buna calitate, marca proprie PROXI. De asemenea, clientii care cumpara produse a caror valoare insumeaza mai mult de 50 de lei primesc vouchere ce le permit sa plateasca cu 10 lei mai putin cand vor face urmatoarele cumparaturi la PROFI.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *