free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou magazin Office Shoes a fost inaugurat în ParkLake Plaza

Office Shoes a deschis un nou magazin în București. Acesta a fost inaugurat oficial odată cu noul centru comercial ParkLake Plaza, iar toți clienții interesați de cele mai noi produse din noua colecție îl pot găsi la parter, în partea stângă a intrării principale.

Aici, vor găsi modele din cele mai populare game de produse de la branduri de renume din Europa și din lume.


Odată cu noul magazin Office Shoes, compania a ajuns la un număr total de 11 reprezentanțe offline în Capitală. Acestea reprezintă opt magazine Office Shoes, două Timberland și un Office Shoes Fashion House Outlet Centre. Revenind însă la cel din ParkLake Plaza, toți clienții vor beneficia până duminică, 4 septembrie, de o promoție specială: 20% reducere la toate produsele din magazin.

Cu noul magazin, Office Shoes se asigură că cele mai populare produse, de cea mai bună calitate, sunt mereu disponibile clienților și aceștia le pot achiziționa din locații potrivite lor. În alte centre comerciale din București, Office Shoes mai este prezent în București Mall, Plaza, Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Floreasca și Mega Mall. De asemenea, compania mai are magazine în marile orașe din România: Brașov, Constanța, Cluj, Iași, Timișoara, Brăila, Craiova, Oradea, Ploiești și Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *